Amazone Prime Video: Comic-Con@Home panels

Amazon Prime Video kondigde onlangs vier Comic-Con@Home panels aan voor de geliefde en spannende nieuwe series The Boys, Upload, Truth Seekers en Utopia. Speciale previews, een kijkje achter de schermen en Q&A’s kenmerken de panels met meer dan 30 castleden, makers en crewleden van de verschillende Amazon Original Series. Je kunt het streamen op SDCC’s officiële YouTube kanaal en via de Amazon Virtual-Con pagina vanaf 21.00 op donderdag 23 juli. 

Amazone virtual con

Virtual-Con

Amazon Prime Video zal, als officiële sponsor van Comic-Con@Home, de allereerste Amazon Virtual-Con lanceren. De Virtual-Con is een interessante en nieuwe virtuele hub met inhoudelijke content van verschillende series. Amazon Virtual-Con is geïnspireerd op de bijeenkomsten in de popcultuur die met het creëren van één online locatie voor fans,  toegang geeft tot en deel laat nemen aan een scala aan Amazon Comic-Con activaties. Fans hun ervaring te delen, hun favoriete sterren zien en leren van toonaangevende illustratoren hoe ze een aantal van hun favoriete stripfiguren kunnen tekenen en hun kennis van stripverhalen te kunnen testen met gelijkgestemde fans… en dat alles comfortabel vanuit huis.

Naast de panels voor The Boys, Upload, Truth Seekers, en Utopia, zal Amazon Virtual-Con ook een aanbod van conventie-thema-inhoud en activeringen van Amazon’s portfolio waaronder Prime Video, IMDb, Twitch, comiXology, Audible, en Fire TV. Amazon Virtual-Con is beschikbaar voor alle fans vanaf donderdag 23 juli – zondag 26 juli en op amazon.com/virtualcon. 

*Alle onderstaande tijden zijn de Nederlandse Comic-Con@Home paneltijden. Deze panels zullen ook beschikbaar zijn voor fans via de Amazon Virtual-Con portal op hetzelfde moment dat ze streamen op Comic-Con@Home.

amazon prime video banner
Probeer Prime Video een maand gratis uit!

Amazone prime video Comic-Con@Home panels

truth seekers

Serie: Truth Seekers
Informatie: Een nieuwe originele bovennatuurlijke horror komedie door Simon Pegg (Shaun of the Dead), Nick Frost (Hot Fuzz), James Serafinowicz (Sick Note) en Nat Saunders (Sick Note). Sluit je aan wanneer ze de hilarische acht-episode lange serie over een team van paranormale onderzoekers bespreken. Deze onderzoekers werken samen om spoken in het Verenigd Koninkrijk waar te nemen, waarbij ze hun avonturen delen op een online kanaal welke voor iedereen beschikbaar is. De discussie en een Q&A wordt gehost door Chris Hewitt van Empire Magazine.
Datum: Donderdag 23 juli om 21.00.

Serie: Utopia
Informatie: Een gestoorde, acht-episode lange thriller over een groep jonge stripliefhebbers die de samenzwering in een stripverhaal ontdekken. Ze beginnen aan een avontuur om de mensheid te redden van het einde van de wereld. Sluit je aan bij de schrijver en uitvoerend producent Gillian Flynn (Gone Girl) en de sterren uit de serie John Cusack (High Fidelity), Rainn Wilson (The Office), Sasha Lane (American Honey), Ashleigh LaThrop (Fifty Shades Freed), Dan Byrd (Cougar Town), Desmin Borges (You’re The Worst), Javon “Wanna” Walton (Euphoria), en Jessica Rothe (Happy Death Day) voor een Q&A door Christian Holub van Entertainment Weekly.
Datum: Donderdag 23 juli om 22.00.

upload

Serie: Upload
Informatie: Kijk mee met maker, uitvoerend producent en regisseur Greg Daniels (The Office, Parks and Recreation) en sterren Robbie Amell (Code 8), Andy Allo (Pitch Perfect 3), Kevin Bigley (Undone), Allegra Edwards (New Girl), en Zainab Johnson (American Koko) terwijl ze bespreken hoe ze deze futuristische komedie tot leven hebben gebracht. Ze delen ervaringen die achter de schermen van seizoen 1 hebben plaatsgevonden en delen alvast wat over het tweede seizoen. Het panel wordt gehost door Cherlynn Low van Engadget. Upload Season een is een tien-episode lange, half uur durende, sci-fi komedie die plaatsvindt in de nabije toekomst, waar mensen kunnen worden ‘geupload’ in een virtueel hiernamaals van hun keuze.
Datum: Donderdag 23 juli om 23.00.

Series: The Boys
Informatie: Kijk mee met de uitvoerend producent Eric Kripke, samen met de serren uit de serie Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara en Aya Cash. Ze geven een kijkje achter de schermen bij het aankomende tweede seizoen van The Boys. Ook de uitvoerende producenten Seth Rogen en Evan Goldberg zullen een bijzondere verschijning maken tijdens dit panel. The Boys is gebaseerd op The New York Times best verkochte strip van Garth Ennis en Darick Robertson. The Boys geeft een leuke en oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden – die net zo populair zijn als beroemdheden – hun superkrachten misbruiken in plaats van ze voor het goede te gebruiken. In seizoen twee zijn The Boys op de vlucht voor de wet, opgejaagd door de Supes, en wanhopig aan het proberen om terug te vechten tegen Vought.
Datum: Donderdag 23 juli om 00.00.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.