logo-liggend-wit-donkerblauw

Amazon Original: I Know What You Did Last Summer

Amazon Prime Video kondigt vandaag aan dat het eerste seizoen van de langverwachte Amazon Original serie I Know What You Did Last Summer vrijdag 15 oktober in première zal gaan op Amazon Prime Video, met de officiële eerste beelden die nu te zien zijn. De acht afleveringen tellende Amazon Original serie zal exclusief beschikbaar zijn op Prime Video en is een coproductie met Sony Pictures Television.

De eerste vier afleveringen komen uit op 15 oktober, met nieuwe afleveringen die beschikbaar zullen zijn op elke vrijdag daaropvolgend. De serie zal eindigen in een spannende, niet te missen seizoensfinale op 12 november 2021.

Een jaar na een fataal auto-ongeluk, wordt een groep tieners verbonden door een duister geheim terwijl ze gestalkt worden door een brute moordenaar. Als ze proberen uit te zoeken wie er achter hen aan zit, onthullen ze de donkere kant van hun schijnbaar perfecte stadje – en van zichzelf.

I Know What You Did Last Summer is geschreven en geproduceerd door Sara Goodman. De serie is gebaseerd op Lois Duncan’s roman uit 1973, die ook de basis was voor de iconische film uit 1997. Goodman schrijft en produceert samen met Original Film’s Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Erik Feig, Peter Guber, Atomic Monster’s James Wan, Michael Clear, en Rob Hackett, Craig William Macneill en Shay Hatten.

De cast bestaat uit Madison Iseman, Bill Heck, Brianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene, Cassie Beck, en Brooke Bloom.

streaming-banner-prime-video

Bekijk hier de eerste beelden van I Know What You Did Last Summer:

Bekijk hier de trailer van I Know What You Did Last Summer:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.