logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Altijd vol energie met de Cortina Blau


Cortina Blau sfeer 3

Heren en jongens opgelet. Dit is echt het ultieme vervoermiddel! Het zorgt in ieder geval voor genoeg energie als je op je plaats van bestemming aankomt. Letterlijk en figuurlijk, want het is bewezen dat je lichamelijk en geestelijk ontzettend veel energie krijgt van fietsen. Maar ook letterlijk, omdat deze fiets een geweldige feature heeft.

Energie opladen

Deze stoere fiets heeft namelijk een aantal technische snufjes aan boord waar je zeker blij van zult worden. Buiten het stoere ontwerp, bedoelen we dan, want op deze fiets mag je zeker gezien worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een oersterke Continental Drive System Eco – de upgrade van die vervelende ketting in je fiets? Of het lichte aluminium frame, waardoor je hem zonder problemen optilt en even ergens anders neerzet? Het gaafste zit hem echter in de stuurpen: daar vind je een USB-poort en powerbank om je smartphone op te laden. Hoe cool is dat? 

Kies je smaak

De Cortina Blau is er in twee varianten: een 7-versnellingsfiets met rollerbrakes en een 2-versnellingen met het Sram Automatix-systeem en een terugtraprem. Qua kleuren kun je kiezen uit wit en zwart, met uitgesproken banden die hem een stoer karakter geven. Meer info vind je op de website van Cortina!

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.