logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Altijd op reis met de Breitling Navitimer World travel watch

Breitling Navitimer World travel watch

Doe je zaken met een Amerikaanse partner en moet je continue rekening houden met de Amerikaanse tijden? Wil je, voordat je met je Samsonite American Tourister in het vliegtuig stapt, al weten hoe laat het op de plaats van bestemming is? Of begeef je je regelmatig in een andere tijdzone? Dan zou de Breitling Navitimer World travel watch wel eens het perfecte horloge voor jou kunnen zijn.

Kenmerken van het horloge

Breitling Navitimer horloges staan allen voor een klassieke uitstraling in combinatie met opzienbarende techniek. Het bijzondere aan de Navitimer World travel watch is het praktische en gemakkelijk leesbare dual tijdzone systeem. Een extra toegevoegde rode wijzer geeft de tijd in een ander deel van de wereld weer. Deze tijd wordt weergegeven op basis van een 24-uurs schaal, waardoor je altijd weet of het aan de andere kant van de wereld dag of nacht is.

Het dual tijdzone systeem is niet het enige kenmerk waardoor de Navitimer als World travel watch te boek staat. Op de achterkant van de behuizing zijn bovendien de tijdzones van ‘s wereld grootste steden gegraveerd. Zo kun je in één oogopslag zien wat het tijdsverschil tussen twee wereldsteden is. Een kleine greep uit de verdere specificaties die de Breitling Navitimer World travel watch rijk is: het horloge heeft een diameter van 46.00 mm, het is waterafstotend (3 bar), heeft een gewicht van 112,80 gram, een power reserve van minimaal 42 uur, 25 juwelen en een stalen behuizing. Kijk voor meer specificaties op de website van Breitling.

Over Breitling

Breitling is een Zwiters horlogemerk dat in 1884 werd opgericht door de technicus Léon Breitling. Een Breitling horloge wordt vaak gezien als een statussymbool. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat het merk in de hogere prijsklasse van horloges valt. Je kunt in het bezit zijn van een Breitling horloge vanaf zo’n 2100 euro.

De Breitling Navitimer World travel watch is onder andere bij Chrono24 te koop, zowel nieuw als tweedehands.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.