logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Altijd je mediacenter bij de hand met de LG Stanbyme Go


LG Electronics laat een wel heel bijzonder beeldscherm zien: de LG StanbyME Go (model 27LX5). Dit beelscherm bestaat uit een 27-inch touchscreen en een 20W vierkanaals luidsprekersysteem dat is verwerkt in een stijlvolle en stevige draagtas. Het is daarmee een draagbaar mediacentrum, dat je iedere denkbare entertainment-ervaring kan bieden… waar je ook bent!

Films kijken en gamen op de camping

De StanbyME Go is ideaal voor het bekijken van films en het spelen van games en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Dankzij de handige draagtas en ingebouwde batterij kan het scherm overal mee naartoe worden genomen en kan het tot drie uur moeiteloos worden gebruikt zonder dat aansluiting op een stopcontact nodig is. Naast het grote scherm en de robuuste luidsprekers van het Lifestyle Screen bevat de draagtas een veilige opbergruimte voor de afstandsbediening en voedingskabel.

Digitale speeltafel

Gebruikers kunnen de StanbyME Go niet alleen overal eenvoudig mee naar toe nemen, maar het scherm ook op allerlei manieren aanpassen op basis van verschillende toepassingen en hun persoonlijke voorkeuren. Zo kunnen zij het scherm kantelen voor de beste kijkhoek, het touchscreen 90 graden draaien – van liggend naar staand en terug – en de hoogte van het scherm tot 18 centimeter aanpassen of in de tafelstand zetten. In de tafelmodus ligt het scherm van de StanbyME Go plat in het onderste gedeelte van de behuizing, zodat gebruikers digitale bordspellen kunnen spelen, zoals schaken en Hidden Catch. Ook kunnen zij de virtuele platenspeler aanzetten voor een bijzondere luisterervaring. LG’s Lifestyle Screen gaat automatisch aan als het hoesje wordt geopend en weer uit als het wordt gesloten. De StanbyME Go is uitgebreid getest en doorliep maar liefst elf uitgebreide tests die voldoen aan de strenge MIL-STD-810G-norm van het Amerikaanse leger. De testresultaten tonen aan dat de 27LX5 bestand is tegen een groot aantal omgevingsfactoren – zoals lage druk, hoge temperatuur, lage temperatuur, stof en zoutnevel – en bescherming biedt tegen vallen, trillingen en schokken.

Dolby in je achterbak

Voor een maximale en levensechte kijk- en luisterervaring optimaliseren de ingebouwde luidsprekers van StanbyME Go automatisch de audio-uitvoer naar de voorkant van het scherm. De gebruikerservaring wordt verder versterkt en verrijkt door de ondersteuning van Dolby’s geavanceerde video- en geluidstechnologieën, Dolby Vision en Dolby Atmos.

Smart TV

StanbyME Go is verbonden met LG’s webOS smart tv-platform en laat gebruikers moeiteloos verbinding maken met hun iOS- of Android-apparaten. Bovendien maakt spraakherkenning het mogelijk apps te starten, het geluid aan te passen en handsfree op inhoud te zoeken, een handige functionaliteit voor wie tijdens het kijken graag kookt, schoonmaakt of andere activiteiten verricht.

LG’s Lifestyle Screen-producten zetten een nieuwe standaard in de kijkervaring en bieden de consument tal van nieuwe manieren om van content te genieten. LG StanbyME Go wordt deze maand wereldwijd gelanceerd, eerst in de Verenigde Staten, waarna de uitrol volgt naar belangrijke markten in Europa, waaronder Italië, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Duitsland.

LG demonstreert haar nieuwste lifestyle tv’s- waaronder StanbyME Go – samen met de LG OLED Objet Collection Posé van 1 tot en met 5 september tijdens technologiebeurs IFA 2023 in Berlijn. Bezoekers kunnen terecht bij de stand van LG in hal 18 in Messe Berlin.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.