logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Altijd geheugen aanwezig in een bedrijfsjasje

Het is heel belangrijk dat je op de juiste manier je visitekaartje achterlaat bij je klanten. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt natuurlijk een fysiek kaartje overhandigen, maar vaak verdwijnen die in een la, een bakje of in het slechtste geval in het ronde archief. Beter is om iets te overhandigen waar je opdrachtgever ook echt iets aan heeft. Wat dacht je van een USB-stick? Je kunt bijvoorbeeld USB sticks bedrukken bij B55.nl. En zelfs meer dan alleen bedrukken! Zo maak je van een visitekaartje een praktisch hulpmiddel waar de ontvanger ook echt blij mee is.

Vormen en maten

Wanneer je een USB-stick gaat uitzoeken, doe je er slim aan om te bedenken wie de ontvangers gaat zijn. Als je dat eenmaal weet, kun je ook beter inschatten welke vorm stick die persoon het meest bij zich gaat dragen. Heb je bijvoorbeeld een gelikte zakenman, dan zal een USB-stick in de vorm van een visitekaartje of sleutel meer effect hebben. Die steek je makkelijk in een koffer of hang je aan een sleutelbos. Een creatieveling doe je weer meer plezier met een custom USB-stick in de vorm van een product of je uitgestanste logo. Is het heel divers, dan kun je ook opteren voor een wat meer standaard stick, zoals de draaibare USB-stick.

Meerwaarde leveren

Een bedrukte USB-stick heeft pas echt meerwaarde als hij veel gebruikt gaat worden. Iedere keer dat de stick uit de tas gehaald wordt, komt jouw logo immers naar boven! Houdt het dus niet te beperkt met een USB-stick van 1 GB waarop jouw presentatie en persinformatie staat. Ga liever voor een wat duurder exemplaar van bijvoorbeeld 8GB en zorg dat je met je stick het protocol van USB 3.0 ondersteunt. Dat maakt de stick sneller en dus aantrekkelijker om vaker te gebruiken! Meer over de achterliggende techniek lees je op de Wikipedia met USB.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.