logo-liggend-wit-donkerblauw

Food test: Almhof Bites

Almhof bites zijn een uniek product in het koelschap. Natuurlijk ken je de zijdezachte smaak en structuur van Almhof wel, waar je gewoonweg niet van af kunt blijven. Maar de Almhof Bites gaan toch een stapje verder: dat zijn eigenlijk Almhof bonbons… uit de koelkast.

Bonbon als nagerecht

Ja, je hoort het goed! De Almhof Bites zijn bestaan uit fluweelzachte yoghurtcrème, die stevig genoeg is gemaakt om te omhullen met een knapperig laagje chocolade. Zo kun je ze zonder problemen uit de beker schudden en netjes op een bordje presenteren, of naast een bolletje ijs, op een freakshake, bij een kopje koffie of thee… of gewoon uit het vuistje uit de beker eten.

Snacksized

De Almhof Bites zijn makkelijk om in huis te hebben en kunnen je dessert, taart of snackmomentje zeker leuker en lekkerder maken. De afmetingen van de Bites zijn heel netjes en beschaafd, het zijn echte bite-sized snacks en behoorlijk zoet. Door de chocolade vond ik de yoghurtsmaak wat minder prominent aanwezig, hoewel het ook geen mierzoete crème is geworden.


Recensie over Almhof Bites

De Almhof Bites zijn geweldig om in huis te hebben en vormen een ideale manier om je zoete snack te pimpen of dat snackmoment te vullen. De krokante chocoladelaag is dik genoeg om de crème in bedwang te houden, maar blijft nog altijd makkelijk om door te bijten. Jammer genoeg vond ik de Almhof-kwarksmaak niet heel prominent aanwezig, de zijdezachte structuur van de typische Almhof ontbreekt daarvoor.

Score: 7


Informatie

Almhof Bites
Meer weten? Klik hier.
Adviesprijs: 2,79 euro.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. Reinier van der Sandt avatar

    Nee, juist niet, Almhof Bites moet je niet kopen, zo smerig, zure Almhof taaie blubber, vreselijk, net geprobeerd, Almhof was bij mij aangeschreven als prima merk voor biogarde en dergelijke, maar gooi dit alsjeblieft van van je weg !


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.