logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Alles over de Regular Show op Cartoon Network

regular showWanneer je de saaiste baan ter wereld hebt, is het niet verwonderlijk dat je onder alles probeert uit te komen wat op werken lijkt. Gamen of lummelen is toch veel leuker, nietwaar? Zo werkt dat ook bij de terreinwerkers Mordechai en Rigby, die vanaf 13 februari te zien zijn in nieuwe afleveringen van Regular Show. Welke idioterie staat ze nu weer te wachten en waar gaat het naartoe met het park? Hun pogingen om het werk te ontduiken leiden meestal tot enorme problemen, vaak van een bovennatuurlijke aard.

Hulp komt er aan

Meestal zijn ze op te lossen met de hulp van Hups, een Yeti, die als klusjesman in het park werkt. Verdere hoofdpersonages zijn Paps, een grote lollyman op respectabele leeftijd en zoon van de eigenaar van het park, Bullebak, een dikke groene gast met een enorm ego, die van rockmuziek houdt en om de haverklap zijn shirt uittrekt, en roept. High Five Spook (de beste vriend van Bullebak), is een zwevend spook met één arm aan de bovenkant van zijn spooklichaampje.

Succesverhaal

Er zijn maar liefst 8 seizoenen van The Regular Show. Daarmee is het één van de meest populaire tekenfilmseries op Cartoon Network – samen met Adventure Time. Oorspronkelijk was de serie vanaf 26 september 2016 te zien in Amerika, maar vanaf 13 februari 2017 in Nederland. De première van de nieuwe serie vond plaats in de grootste bijeenkomst voor tekenfilmfans en superheldenfanatiekelingen: de Comic Con in San Diego.

 

Mis niets van de nieuwste avonturen van de maffe blauwe gaai en de schaamteloze wasbeer in de start van het 8ste en laatste seizoen van Regular Show, doordeweeks om 20:15 uur alleen bij Cartoon Network!

Wie is wie in de Regular Show

Mordecai is een 23 jaar oude blauwe gaai. Hij werkt samen met zijn beste vriend, de 23-jarige wasbeer Rigby, als terreinknecht in het park. Ze zijn liever lui dan moe, en bedenken telkens nieuwe smoezen om te lummelen of te gamen. Mordecai is de verstandigste van de twee. Hij is verliefd op Margaret een roodborstje dat bij de Coffeeshop werkt. Rigby heeft een oogje op Eileen van dezelfde coffeeshop.

Benson is de baas van Mordecai en Rigby. Hij is een eerlijke, hardwerkende kauwgomballenautomaat die zich graag houd aan regeltjes. Rust, reinheid en regelmaat, dat is zijn motto. Hij is streng maar rechtvaardig – en houdt niet van mensen die hun werk niet willen doen…

Paps Mallaerd heeft een gigantisch hoofd en denkt dat hij kan betalen met lolly’s. Ondanks zijn sjieke uiterlijk is hij heel speels en ontzettend naïef. Zoals veel ouderen heeft hij geen idee van technische snufjes en praat hij heel ouderwets.

Hups werkt ook in het park als klusjesman. Het is een eeuwenoude Yeti, wat best bijzonder is. Omdat hij zo oud is, is hij heel erg wijs en heeft hij veel ervaring met het bovennatuurlijke, daardoor kan hij Mordechai en Rigby vaak uit de brand helpen.

Mick “Bullebak” Zeurenstein werkt ook als terreinknecht in het park. Mick is een kleine, dikke, groene gast met een enorme ego. Hij denkt dat hij beter is dan iedereen, maar trekt soms zijn shirt uit om “Woooohhh!” te schreeuwen. Ook maakt hij voortdurend “M’n moeder”-grappen, een resultaat van het feit dat hij “je moeder”-grappen niet begrijpt.

High Five Spook is ook een terreinknecht in het park en de beste vriend van Bullebak. High Five Spook is een klein zwevend spook met één arm die uit zijn hoofd steekt. Hij is meestal vrij stil, maar doet wel mee met de grappen en streken die Bullebak uithaalt.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.