logo-liggend-wit-donkerblauw

Dit weten wij over She-Hulk: Attorney at Law

She Hulk attorney at law

Hieronder zie je de trailer van She-Hulk: Attorney at Law. De trailer begint met de onsamenhangende woorden van de doorgewinterde superheld Bruce Banner (Mark Ruffalo), die we als de Hulk kunnen spotten. Dankzij de afterclip in Avengers: Endgame hebben we gezien dat hij inmiddels één is geworden met zijn groene zelf en kracht met intellect heeft weten te combineren. We maken ook kennis met Tatiana Maslany’s nieuwe rol, die van Jennifer Walters.

She-hulk is vanaf 17 augustus te streamen via Disney+.

streaming-banner-disney-plus

Over She-Hulk

Walters is een onwillige superheld die gewetensvol een normale, niet-groene advocaat wil zijn. Ze wil een normaal leven, met vriendinnen gaan winkelen en roddelen en al dat soort dingen. Ze heeft echter een angstaanjagend probleem: ze verandert in She-Hulk terwijl ze bang wordt. Natuurlijk kan ze voor dit probleem vertrouwens op de steun van haar neef Bruce Banner, die probeert de She-Hulk in toom te houden. Ze voegt zich daarbij bij de MCU, wat spannende gevolgen kan hebben voor de films in Phase 4 van de Marvel-films. De introductie van nieuwe helden zet de deuren open voor nieuwe films, nieuwe verhaallijnen en heel veel nieuwe superhelden!

Phase 4 van de Marvel-films

Phase 4 werkt daarbij duidelijk als een overgangsmoment voor de MCU, waarbij de gevestigde helden hun fakkel doorgeven aan de volgende garde. Ze fungeren als mentor voor hun jongere opvolgers. Black Widow had nog een laatste missie met Yelena Belova, Sam Wilson liet zijn Falcon-uitrusting na aan Joaquín Torres voordat hij Captain America werd, met het schild aan hem doorgegeven door Steve Rogers, Hawkeye begeleidde Kate Bishop, en Thor zal binnenkort werken met Jane Foster’s Mighty Thor. She-Hulk is in dit rijtje het meest recente voorbeeld van hoe de volgende generatie superhelden hun plekje in de schijnwerpers zullen verkrijgen.

De toekomst van MCU

De originele Avengers hebben al opmerkelijke prestaties geleverd in de MCU-verhaallijn, met name de strijd tegen Thanos en het redden van het hele universum was best wel een dingetje. Maar de meeste van hen zijn nu verdwenen, en voor degenen die nog leven, is het tijd om te rusten. De aarde zal haar machtigste helden echter niet verliezen, aangezien nieuwe namen zoals Jennifer Walters van She-Hulk al worden begeleid en opgeleid als vervangers. Tegen de tijd dat Avengers 5 en andere team-up films plaatsvinden, zal de selectie van personages van de MCU heel anders zijn, maar niet minder voorbereid.

Bekijk de trailer van She-Hulk:

streaming-banner-disney-plus

En zie hier de nieuwe trailer, waar yoga, spandex en rustgevende muziek leading zijn. Nou ja… min of meer dan.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.