logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Maak kennis met de nieuwe Hro DC Comics Trading Cards

De wereld heeft de afgelopen jaren een ware evolutie meegemaakt, dankzij de principes van crypto en NFT (Non-Fungible Tokens). Inmiddels heeft deze digitale revolutie ook het wereldje van de trading cards bereikt, met de Hro DC Comics Trading Cards als één van de tofste uitvoeringen.

Fysiek én digitaal

Natuurlijk is een tradingcard toch iets dat verzamelaars echt in hun handen willen houden. Waar games trots paraderen met verschillende digitale skins en items als verhandelbare items, combineert HRO een fysieke kaart met een digitale NFT-variant van diezelfde kaart in één object. Dat heeft als voordeel dat het echt verhandelbare objecten worden: het wordt pas écht iemands eigendom als beide varianten in zijn of haar bezit zijn. Dankzij het feit dat de digitale varianten in blockchains worden opgeslagen, zijn ze nagenoeg onfraudeerbaar.

Zodra je een pakje HRO Trading Cards opent, zie je op de achterkant een QR-code. Deze kun je in de Hro DC Comics-app inscannen, waarna jouw digitale kaart aan je collectie wordt toegevoegd. In die digitale verzameling kun je ordenen en sorteren in een handomdraai, zodat je in één oogopslag kunt zien welke kaarten nog ontbreken in je verzameling. Een droom voor collectors!

Verzamel ze allemaal

Let wel: dit is dus geen tcg, zoals Magic: The Gathering of Pokemon TCG. Dit is echt een set verzamelkaarten! Echte verzamelaars jagen op de meest zeldzame exemplaren, zoals de Hro-tier kaarten (daar worden er wereldwijd maar 150 van gemaakt) en Mythic Packs, een pack met maar liefst 7 mythic kaarten erin! Iedere release bestaat uit 156 kaarten met 121 unieke designs. Je vind in deze ontwerpen helden, schurken, burgers en locaties terug, maar ook alter-ego’s, iconische uitspraken, strips en vintage titel logo’s. Er zijn zelfs limited edition filmposterontwerpen met originele illustraties. Het thema van deze release? The Flash. Maar dat zie je hieronder!

Toekomstmuziek

Natuurlijk zijn er heel wat mogelijkheden voor de digitale kaarten die jij in je bezit hebt. Het is nog wachten op het moment dat je de kaarten kunt tonen in jouw virtuele huis, kunt inzetten in je favoriete game of als betaalmiddel worden gebruikt. Tot die tijd kun je ze kopen en verkopen op de marktplaats van Hro en Immutable, de blockchain waar deze kaarten in worden opgeslagen. Daarvoor maak je gebruik van de app, maar ook van de website.

Merchandise koop je bij:

Handelen in Hro Trading Cards

Vooralsnog zijn de Hr0 DC Comics trading cards maar in een paar landen beschikbaar – en is het platform ook nog relatief nieuw. Dat schept voor dit moment wat beperkingen (want… hoeveel moet zo’n kaart waard zijn) maar voor toekomstige verkopers is het ook een grote kans. De kaarten die nu worden uitgegeven, zijn bijvoorbeeld lang niet voor iedereen toegankelijk. Als er in de toekomst meer landen aangesloten worden op het Hro netwerk, zal er automatisch meer vraag komen naar de eerdere series. Hoe eerder je instapt, des te meer juist die kaarten waard zullen worden. Vooralsnog worden de meeste kaarten – ongeacht de waarde en de zeldzaamheid – voor 1 USD te koop aangeboden. Er is dus genoeg ruimte voor waardestijging!

Hoe te beginnen met HRO

Aan de slag gaan met HRO is een eenvoudig proces. Hier zijn de stappen:

  1. Download de app of bezoek de officiële website: https://www.hro.gg.
  2. Aanmelden: Klik op de aanmeldingsknop om een ​​account aan te maken. Er worden enkele basisgegevens gevraagd.
  3. Verifieer je e-mailadres: Je ontvangt een code per mail, om je account te bevestigen.
  4. Koop packs of koop op de tweedehands markt: Ga naar het gedeelte ‘Winkel’ op de website om kaartpakketten te kopen, of ga bijvoorbeeld naar (online) speelgoed- of gamewinkels. Deze pakketten – verkrijgbaar in sets van 4, 8 of 24 packs – bevatten zowel fysieke als digitale ruilkaarten. Je kunt er ook voor kiezen om kaarten te kopen op de online marktplaats, waar de meeste kaarten worden verhandeld.
  5. Claim je digitale kaarten: zodra je de fysieke kaarten in handen hebt, vind je op de achterkant een QR-code die je kunt scannen om de digitale tegenhanger te claimen.
  6. Begin met handelen: je bent nu klaar om te handelen! Je kunt digitale kaarten kopen, verkopen en verhandelen met andere gebruikers op het platform.

Ga direct naar Hro DC Comics Trading Cards op BOL.com.

Recensie over Hro DC Comics Trading Cards

CooleSuggesties topper

Hro heeft met succes een fantastisch platform op poten gezet, rondom de superheldenwereld van DC Comics. Alle elementen zijn aanwezig voor geweldige trading cards-trend. De afbeeldingen zijn fantastisch en goed gekozen, met toffe knipogen, cool artwork en een geweldig mooie afwerking van de verschillende illustraties. De koppeling met de app is een leuke en ook functionele toevoeging: het stelt je niet alleen in staat om je collectie te ordenen en te overzien, maar laat je ook kaarten verhandelen en verder verzamelen, tot je de hele collectie compleet hebt.

Score: 9


Informatie

Hro DC Comics Trading Cards
Meer weten? Klik hier.
Adviesprijs: 19.99 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.