logo-liggend-wit-donkerblauw

Filmnieuws: Alles Op Tafel

Alles Op Tafel

Zojuist is via LINDA.nl de trailer van Alles Op Tafel geprimeurd. De nieuwe film van regisseur Will Koopman zal vanaf 4 november in de bioscoop te zien zijn. Alles Op Tafel is een remake van de geprezen Italiaanse film Perfetti Sconosciuti en gaat over een vriendengroep die tijdens een diner thuis een spel gaat spelen. Elk berichtje dat bij iedereen op de telefoon binnenkomt moet worden gedeeld met de groep, waardoor de avond anders verloopt dan gepland. De vriendengroep wordt gespeeld door Linda de Mol, Peter Paul Muller, Lies Visschedijk, Ramsey Nasr, Eva Crutzen, Waldemar Torenstra en Diederik Ebbinge.

Over de film

Zeven goede vrienden komen samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk?

Bekijk de trailer van Alles Op Tafel

Meer informatie over Alles Op Tafel

Regie: Will Koopman (Gooische Vrouwen, April, May en June)
Scenario: Frank Houtappels (Gooische Vrouwen, April, May en June)
Cast: Linda de Mol, Peter Paul Muller, Lies Visschedijk, Ramsey Nasr, Eva Crutzen, Waldemar Torenstra, Diederik Ebbinge en Aiko Beemsterboer
Release: 4 november 2021              
Genre: komedie, drama

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.