logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Alles-in-één Marley Spoon Valentijnsdiner bezorgd tot aan de voordeur

marley spoon valentijnsdagHet is bijna 14 februari, en dan rijst de vraag: waar maak je vrouwen het meest blij mee op Valentijnsdag? Uit een recent onderzoek van Fonq.nl onder 575 Nederlanders blijkt dat het helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Vrouwen willen het liefst verrast worden met een zelfgemaakt diner, gewoon door haar geliefde. Met het nieuwe culinaire concept Marley Spoon maak je zeker indruk bij het serveren van je Valentijnsdiner.

Marley Spoon, een nieuw culinair concept in Nederland, biedt een alles-in-één zelf klaar te maken diner voor thuis aan, waarmee je volledig ontspannen en verzekerd van romantiek Valentijnsdag in gaat. Je bestelt het diner online, waarna er een volledige Valentijnsbox  tot aan je voordeur bezorgd wordt.

Valentijnsbox

Jij kiest zelf het gerecht uit wat jij wil maken op Valentijnsdag, bijvoorbeeld Aziatische snoekbaarsfilet op een bedje van vuurrode glasnoedels, varkenskarbonade in een choco-molesaus of aubergine gehuld in sumak met  rode quinoa.  De Valentijnsbox wordt vervolgens thuisbezorgd, met daarin alle ingrediënten die je nodig hebt voor het bereiden van het gerecht, in precies de juiste hoeveelheden. Met de receptkaart, die uit 6 eenvoudige stappen bestaat, tover je in een handomdraai een chique diner op tafel. In de box zit tevens een mooie fles Barth rosé en een exotisch granaatappel dessert met rozenwater. Ook het dessert is in enkele stappen te bereiden, maar dat hoef je er niet bij te zeggen.

Marley Spoon’s Valentijnsbox bevat alle ingrediënten voor een diner voor twee, een receptkaart, een fles Barth ro, een dessert en rozenblaadjes. De box wordt thuisbezorgd vanaf €13,- p.p. en bestellingen moeten worden gedaan vóór 12 februari 2015. Voorbestellen kan via valentijnsdag.marleyspoon.nl

Over Marley Spoon

Marley Spoon is een nieuw culinair concept op de Nederlandse markt. Het bedrijf bezorgt een box met verse ingrediënten voor een gerecht naar keuze tot aan de voordeur. De ingrediënten zijn direct ingekocht bij de biologische boer, (wild) poelier of  duurzame versvishandel. Met de mooie ingrediënten en recepten van chef-koks is het concept perfect om indruk te maken op je geliefde.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.