logo-liggend-wit-donkerblauw

Alle trailers van Disney+ Day op een rij

De stroom aan nieuwsberichten en social-mediaposts was lastig te missen op Disney+ Day, ook wel D23 Day genoemd: de halfjaarlijkse presentatie van Disney om alle nieuwe films en series te presenteren aan het grote publiek. Ook dit keer stonden er heel wat toffe films en series op het menu, ieder vergezeld door een spannende trailer of prikkelende teaser. Natuurlijk hebben wij ze voor je op een rij gezet, zodat jij het internet niet hoeft af te struinen naar de trailers van Disney+ Day 2022!

Wat is D23?

Disney+ Day, zoals hij voor veel mensen door het leven ging, is officieel onderdeel van de D23 Expo 2022. Het is het ultieme Disney-fanevenement, dat twee keer per jaar wordt georganiseerd. Tijdens dit evenement geeft Disney updates over zijn films, shows, games en themaparken. D23 werd dit jaar gehouden in het Anaheim Convention Center en begon op 9 september om uur en eindigde op 11 september. Het was Disney’s eerste D23-conventie sinds 2019. Disney gebruikte de show om zijn 100-jarig jubileum te vieren (wat technisch volgend jaar is) en om verschillende trailers met ons te delen. Kijk dus snel verder! We hebben de trailers opgedeeld per studio en genre, en we beginnen met Marvel.

Marvel

Marvel Secret Invasion trailer

“I’m the last person standing between them and what they really want.” Marvel Studios’ Secret Invasion, een Original serie, is in 2023 te streamen via Disney+.

Werewolf by night

Op een donkere en sombere nacht duikt een geheime kliek van monsterjagers op en komt samen na de dood van hun leider bij de onheilspellende Bloodstone Temple. In een macabere herdenking van de leider, worden de aanwezigen in een mysterieuze en dodelijke wedstrijd om een ​​krachtig relikwie gedwongen. Een jacht die hen uiteindelijk oog in oog zal brengen met een gevaarlijk monster. Werewolf by night is vanaf 7 oktober te streamen op Disney+.

streaming-banner-disney-plus

She-hulk

Even een korte update van She-Hulk, om te laten zien waar het eerste seizoen naartoe gaat!

Star Wars

Andor

In een gevaarlijk tijdperk betreedt Cassian Andor een pad dat van hem een rebellenheld zal maken. Je bekijkt Andor vanaf 21 september op Disney+.

Star Wars: Tales of the Jedi

The Mandalorian, seizoen 3

Disney

Hocus Pocus 2

Disenchanted

De muzikale en komische speelfilm ‘Disenchanted’ is de opvolger Disneys kassucces ‘Enchanted’. Opnieuw zien we de originele cast van het hartverwarmende verhaal over de beminnelijke, hopeloos romantische jonkvrouw Giselle uit de sprookjeswereld van Andalasia. Zij heeft in het koninkrijk New York eindelijk haar prins gevonden, de scheidingsadvocaat Robert Philip. Disenchanted is vanaf 24 november te streamen via Disney+.

Willow

De nieuwe Disney+ fantasy-avonturenserie Willow komt naar Disney+. Te zien vanaf 30 november.

De Kleine Zeemeermin

De live action versie van de Disney-klassieker The Little Mermaid zwemt in mei 2023 de Nederlandse bioscopen binnen. Met de favoriete muziek en vier nieuwe nummers geschreven door Alan Menken en Lin-Manuel Miranda, schittert in de film ook Melissa McCarthy als Ursula en Javier Bardem als Triton.

Mickey – het verhaal van een muis

Mickey Mouse wordt over de hele wereld gezien als een symbool van vrolijkheid en onschuld. Zijn succes begon met zijn hoofdrol in de eerste animatiefilm met synchroon geluid, ‘Steamboat Willie’. Door de jaren onderging hij opvallende metamorfoses, als gevolg van de opmerkelijke carrière van zijn maker en van de maatschappelijke verschuivingen in het land waarvoor hij symbool zou komen te staan. Mickey: het verhaal van een muis is vanaf 18 november exclusief te streamen via Disney+.

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.