logo-liggend-wit-donkerblauw

Filmnieuws: All The Old Knives

All the old knives prime video

De film All The Old Knives is vanaf 8 april wereldwijd op Prime Video te zien. Wanneer de CIA ontdekt dat één van haar agenten informatie heeft gelekt die aan meer dan 100 mensen het leven heeft gekost, krijgt oud-agent Henry Pelham (Chris Pine) de opdracht om de mol uit te roeien onder zijn voormalige collega’s op het bureau in Wenen. Zijn onderzoek brengt hem van Oostenrijk naar Engeland naar Californië, waar hij wordt herenigd met zijn voormalige collega en ex-minnares Celia Harrison (Thandiwe Newton). Het duo wordt gedwongen de grenzen tussen beroep en passie te vervagen in dit meeslepende verhaal over wereldwijde spionage, morele ambiguïteit en dodelijk verraad.

Over de makers

De film is geregisseerd door de bejubelde Deense regisseur Janus Metz en geschreven door Olen Steinhauer. All The Old Knives is gebaseerd op het boek van Olen Steinhauer. Met in de hoofdrollen Chris Pine, Thandiwe Newton, Laurence Fishburne, en Jonathan Pryce.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.