logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de trailer van All The Light We Cannot See

Netflix deelt de officiële trailer van All The Light We Cannot See. In de limited series, gebaseerd op de gelijknamige Pulitzer Prize-winnende roman, kruisen de paden van een blind Frans meisje en een jonge Duitse soldaat elkaar tijdens de Tweede Wereldoorlog. De serie met Hugh Laurie, Mark Ruffalo en Aria Mira Loberti is vanaf 2 november exclusief te zien op Netflix.

Over All The Light We Cannot See

Het verhaal volgt Marie-Laure, een blind Frans meisje, en haar vader Daniel, die tijdens de Duitse bezetting Parijs ontvluchten met een kostbare diamant om te voorkomen dat deze in de handen van de Nazi’s valt. Ze worden achtervolgd door een geheime Staatspolizei-officier. Nadat ze een schuilplaats vinden in St. Malo, bij hun ondergedoken oom Etienne, kruist Marie-Laure’s pad met Werner, een jonge radio-expert in dienst van het Hitler regime. Hun levens worden op onverwachte wijze met elkaar verweven en ondanks de donkere tijden van de Tweede Wereldoorlog, brengt hun connectie een sprankje hoop en licht in hun levens.

Trailer All the light we can not see

Productie

De serie is geregisseerd en geproduceerd door Shawn Levy, bekend van onder andere Stranger Things en The Adam Project. De serie is geschreven door Steven Knight (Peaky Blinders), en ging onlangs in wereldpremière op het Toronto International Film Festival.
Regisseur en producer: Shawn Levy
Schrijver: Steven Knight

Cast

  • Marie Laure – Aria Mia Loberti
  • Vader van Marie Laure – Mark Ruffalo
  • oom Etienne – Hugh Laurie
  • Werner – Louis Hofmann
  • Lars Eidinger
  • Nell Sutton

All The Light We Cannot See is wereldwijd te zien op Netflix vanaf 2 november 2023.

streaming-banner-netflix

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.