logo-liggend-wit-donkerblauw

Maak kennis met de Alcatel Shine Lite smartphone


alcatel shine Lite Maak kennis met de Alcatel SHINE LITE, een stijlvolle smartphone met een premium design. De Alcatel SHINE LITE combineert stijl met functionaliteit. De vakmanschap en aandacht die besteed is aan de smartphone is terug te vinden in elk detail. De SHINE LITE combineert een premium design, hoogwaardige materialen en handige functies, zoals een vingerafdrukscanner en een LED-flitser aan de voorzijde en een dual-tone flitser op de 13 MP camera aan de achterzijde. “In plaats van onze smartphones terug te brengen tot de basis om beter aan te sluiten op de budgetwensen van de consument, kiezen wij ervoor om de lat juist hoger te leggen”, zegt Nicolas Zibell, General Manager of International Business en President van TCL Communication. “We bieden een topproduct met een premium design en belangrijke functionaliteiten.”

Premium design voor minder dan 200 euro

De SHINE LITE heeft en opvallend symmetrisch design dat bestaat uit een 2,5D-glasscherm en een metalen frame, zonder zichtbare hoeken. De vingerafdrukscanner zorgt ervoor dat de gebruiker moeiteloos zijn smartphone ontgrendelt.

Schitterende weergave en slimme beveiliging

De SHINE LITE bevat een schitterend HD IPS-scherm dat zorgt voor levendige, kleurrijke foto’s en weergave. De geavanceerde technologie levert ook meer veiligheid dankzij een vingerafdrukscanner die je smartphone snel en makkelijk ontgrendelt. Je vinger geeft ook toegang tot een Safebox, waar je privé-foto’s, -video’s, -muziek en -documenten opslaat. Elk van je vingerafdrukken is vooraf vast te leggen voor het opstarten van vijf favoriete apps, direct vanuit de stand-bymodus. Gebruik je wijsvinger bijvoorbeeld om e-mails te openen en je duim om bij de foto’s te komen.

Ingebouwde camera-opties voor de mooiste selfies

Dankzij een LED-flitser en SMP-camera aan de voorzijde produceert de SHINE LITE helder verlichte selfies die je direct in Face Show kunt plaatsen, een speciaal en eenvoudig toegankelijk selfie-album met foto’s en video’s. Een dual-tone flitser op de 13MP camera aan de achterzijde zorgt voor het meest natuurlijke en gebalanceerde licht bij het maken van foto’s. De Split Catcher-app creëert een collage, die je samenstelt uit foto’s van de voor- en achtercamera.

Veelkleurig

SHINE LITE is verkrijgbaar voor 199 euro in twee kleuren: goud en wit. Begin November wordt deze in Nederland verwacht.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.