logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Product recensie: Air Up steel edition


Natuurlijk kent iedereen de Air Up inmiddels. Zo niet: lees dan zeker onze uitgebreide test over de Air Up waterfles! Want de Air Up Steel Edition is de opvolger… en de upgrade van die alom bekende waterfles met een smaakje.

Grote broer

Bekijk je de Air Up Steel Edition, dan is hij in alle opzichten de grote broer van de klassieke Air Up waterfles. Hij voelt robuust en degelijk aan, dankzij de metalen behuizing en zijn solide styling. Natuurlijk ontbreekt ook hier de (verwisselbare!) rubber draagring niet, zodat je de fles een eigen uitstraling kunt geven. Waar hij bij de voorganger in de dop zat verwerkt, vind je nu de rubber draagring op de fles zelf.

Vormgeving

Als je de fles zo ziet, bestaat hij uit drie elementen. Onderop vind je de metalen basis, die dubbelwandig is uitgevoerd. Zo blijft je water heerlijk fris (hoewel je er ook thee of warme dranken in kunt doen, raad ik je dat niet echt aan. Dat drinkt écht heel raar met een rietje!). Boven het metalen thermosdeel vind je een tweede segment, dat je los kunt draaien van de fles. Daarin zit het befaamde rietje verwerkt en vind je de rubber draagring. Bovenop vond je een forse dop, die je vastdraait op de flessenhals en die het rietje netjes afdicht.

Drinken maar

Een voordeel van de Air Up Steel edition boven de ‘normale’ variant is dat je de bovenkant van de fles makkelijk kunt losdraaien om hem bij te vullen. Waar je bij de kunststof versie de rubber dop uit de fles moet wurmen, draai je deze simpelweg open om hem bij te vullen. Voor het schoonmaken kun je de rubber dop en het rietje trouwens wel gewoon verwijderen en schoonmaken, don’t worry! Het lijvige model van deze dubbelwandige waterfles komt trouwens wel met een kleine prijs: in plaats van de 650 ml inhoud van de standaardfles, kun je met deze fles 480 ml water meenemen – of 850 ml in de Big Bottle. Voor de rest drinkt hij net als anders, maar blijft je drankje vrijwel de hele dag koel en fris. Ideaal voor de warme zomerdagen!


Ga direct naar Air Up Steel Edition op BOL.com.

Recensie over Air Up Steel Edition

CooleSuggesties topper

Wij zijn nog altijd fan van Air Up, en we zijn nog enthousiaster over de Air Up Steel Edition. Waarom? Nou: op de eerste plaats omdat deze waterfles ook in de warme zomerdagen ons water lekker fris houdt, maar ook omdat je dankzij het schroefmechaniek van de bovenkant de fles veel makkelijker kunt vullen dan de standaard versie. De geur en smaak werken als vertrouwd, dat is een superleuke (en smakelijke) gimmick die nog altijd onovertroffen is.

Score: 9


Informatie

Air Up Steel Edition
Meer weten? Klik hier.
Adviesprijs: 49.99 euro.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.