logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Review: Air up pods

Wat een geweldig product is dit; de Air Up waterfles met geur en smaak! Het gezonde van water drinken gecombineerd met een lekker smaakje en geur. En het is ook nog eens een duurzaam alternatief voor de wegwerp waterflesjes. Tijdens mijn eerste kennismaking met Air up had ik de limoengeur en die met mango en passievrucht. Nu hebben we nieuwe pods gekregen om te testen en die zijn allemaal echt super! Ik noem het voor het gemak maar even smaakjes, maar het zijn natuurlijk geuren. Hieronder licht ik elke smaak kort toe.

IJskoffiesmaak

Dit is mijn absolute favoriet. Ik houd van koffie en ik moet zeggen: hij is niet te onderscheiden met de smaak van een echte ijskoffie. De verschillen zitten hem er vooral in dat ijskoffie koud is en het romige van de melk heb je natuurlijk niet. Doordat het water met een smaak is, voelt het daardoor ook anders in je mond dan een echte ijskoffie. Maar de smaak is echt geweldig! Deze pods met koffiesmaak ruiken ook best sterk vergeleken met de andere smaken.

Kersensmaak

Na de ijskoffiepods komt de kersensmaak pods op een goede tweede plek. Het geeft een lekkere frisse en zoete smaak aan je water. Niet te vergelijken met de zoetheid van een glas water met limonadesiroop. Daarin proef je echt de suiker, bij de air up pods heb je water met een zoete smaak zonder de suikersmaak. De kersenpod is ook sterk van geur net als de ijskoffiesmaak. De geur is net als de smaak lekker fris en zoet.

Air Up Colasmaak

Ik ben wat minder fan van de air up colasmaak. Hij is op zich wel lekker, maar er mist net een beetje cola. Het is natuurlijk ook moeilijk om suiker in geur uit te drukken. Dat is waarschijnlijk ook wel wat ik mis, de flinke dosis suiker die in normale cola zit. Ook is de smaak naar mijn idee wat te zacht ten opzichte van gewone cola. De air up colasmaak ruikt wel echt naar cola, dus het is echt de smaakbeleving die hier wat minder is.

Air Up Pink grapefruit-smaak

De pink grapefruitsmaak air up is zeker niet verkeerd. Hij ruikt superfris en zuur, niet vies-zuur, maar lekker zuur. Hij houdt lang zijn smaak en is heerlijk voor als het wat warmer weer is. De pink grapefruitsmaak is een echte dorstlesser. Deze smaak hoort ook echt bij mijn favorieten!

Air Up Melon Pods

Wat is er lekkerder en verfrissender dan een hap nemen uit een grote watermeloen? Nou… bijna niets, of het moeten de nieuwe Air Up! Pods Watermeloen zijn! Deze smaak moet je wel even een plekje geven, moet ik eerlijk bekennen. Zeker als je niet vaak watermeloen is, is het best en lastige smaak om direct een plekje te geven. Maar heb je eenmaal de smaak te pakken, dan is het ook echt alsof je watermeloenwater drinkt – die een stap verder gaat dan het trendy ‘infused’ water dat veel mensen tijdens de lente of zomer drinken.

Air Up Citroen

Een andere nieuwe smaak is veel makkelijker te duiden: citroen! Een frisse en vooral verfrissende ‘smaak’, waarmee je jouw Air Up waterfles meteen een unieke aroma meegeeft. De citroen is vrij intens qua geur, waardoor het verfrissende gevoel van ‘echte’ citroen bijna merkbaar is. De pods werken dan ook stiekem iets langer dan je gewend bent, je kunt er dus iets langer mee doen. Maar: dat heb je zeker niet van mij gehoord. Zolang het duurt geniet jij in ieder geval van een verfrissend drankje zonder schuldgevoel.

Benieuwd naar meer smaken? Ik heb ook de nieuwste Air Up Pods getest!

Ga direct naar Air Up op BOL.com.


Recensie over Air Up Pods

CooleSuggesties topper

Ik heb nu 6 smaken van de air up pods geproefd en heb zo mijn voorkeuren. Mijn favoriet is de ijskoffiesmaak, daarna de kersensmaak en als goede derde de pink grapefruitsmaak. Op plek vier komt dan de limoensmaak en die wordt gevolgd door de mango passievruchtsmaak en als laatste de colasmaak. Al met al ben ik ongeloofelijk fan van de air up pods. Ik kan water drinken, maar dan met een lekker smaak, geweldig!

Score: 9


Informatie

Pods, Air Up
Meer weten?
Prijs: 5.99 euro.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Tim

Tim is 15 jaar oud en zit in VWO 4. Hij houdt van sporten, tekenen en taal. Logisch dat lezen en schrijven ook daarbinnen past. Natuurlijk is Tim ook een gamer – maar niet de hele dag. Er moet immers ook genoeg tijd zijn om te eten en koffie te drinken! Het liefst zelfgemaakte, van vers gemalen bonen.