logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Air Hogs vernieuwd gadgets met innovatieve, technische hoogstandjes


Wie zegt dat je een rijbewijs of vliegbrevet nodig hebt om plankgas te mogen geven? Air Hogs komt dit najaar met vernieuwde versies van de succesvolle, tech toys for boys and girls: Zero Gravity Drive en Atmosphere Axis. Verbeter je persoonlijke racetijd of voer stoere stunts uit met de gadgets. Met de nieuwste producten van Air Hogs word je gegarandeerd een ervaren coureur.

DE NIEUWSTE “TECH TOYS” VAN DIT SEIZOEN

Zero Gravity Drive
Deze supersonische auto is eenvoudig te bedienen met een bijgeleverd stuur als controller. De op afstand bestuurbare raceauto maakt gebruik van een gepatenteerd bewegingsmechanisme: hij rijdt zelfs tegen de muur of het plafond. Kantel de speciale controller naar links, rechts of naar voren om stoere tricks uit te halen. Op het stuur zit tevens een ‘Turbo’-knop om extra te kunnen gassen en een schakelaar om de LED verlichting van de auto te wijzigen.

Zero Gravity Drive, de op afstand bestuurbare raceauto, maakt gebruik van een gepatenteerd bewegingsmechanisme: hij rijdt tegen de muur, over het plafond en op de grond. Deze supersonische auto is eenvoudig te bedienen met een bijgeleverd stuur als controller. Op het stuur zit tevens een ‘Turbo’-knop om extra te kunnen gassen en een schakelaar om de LED verlichting van de auto te wijzigen. Wij recenseerden eerder zijn voorganger, de Air Hogs Laser Zero Gravity!
Consumentenadviesprijs: €49.99

Atmosphere Axis
Met de Atmosphere Axis neem je het heft in eigen hand! Bestuur deze bolvormige Atmosphere met je handen, schouders of knie zonder het gebruik van een afstandsbediening. Door de ingebouwde sensoren kan de Atmosphere Axis inschatten waar een object, jouw hand of de grond is. Als je genoeg hebt van het vliegen, bewaar je de Atmosphere Axis op de bijgeleverde standaard die ook dient als laadstation.

Atmosphere Axis, een bolvormige gadget die bestuurd wordt met handen, schouders of knieën zonder dat hier een afstandsbediening voor gebruikt hoeft te worden. Door de ingebouwde sensoren kan de Atmosphere inschatten waar een object, jouw hand of de grond is.
Atmosphere Axis wordt geleverd inclusief standaard die dient als laadstation. Wij gingen eens aan de slag met de Air Hogs Atmosphere!
Consumentenadviesprijs: €29.99

De Zero Gravity Drive en de Atmosphere Axis zijn vanaf nu verkrijgbaar in de speelgoedwinkels bij jou in de buurt. www.airhogs.com

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.