logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Air Hogs introduceert avontuurlijke, innovatieve racemonsters


shadow-launcher-1
Voel je voor even een ware coureur of stuntpiloot met de nieuwste speelgoed-gadgets van Air Hogs. Dit najaar introduceert de innovatieve speelgoedmaker twee innovatieve  racemonsters: Switch Blade en Shadow Launcher. Deze echte toys for boys brengen de speelbeleving naar een nieuw technologisch hoogtepunt. Rijd, race en vlieg het avontuur met hoge snelheid tegemoet, de radiografische bestuurbare voertuigen zijn namelijk makkelijk te besturen én niet kapot te krijgen. De perfecte combinatie voor avonturiers.

switch-blade-1
Switch Blade

De Switch Blade is een echt racemonster. Deze nieuwste Air Hogs-innovatie beschikt over een gyro-stabilisatie* voor een stabiele, high-performance vlucht én clip-on spoilers om het racevermogen op de grond te verhogen. Kom je obstakels tegen tijdens het racen? Geen enkel probleem. Schakel de flight mode in en vlieg over hindernissen heen op weg naar de finish!

Speelgoed en spellen koop je bij:

shadow-launcher-2
Shadow Launcher

De Air Hogs Shadow Launcher is een echte toy for boy. Dit grondvoertuig is speciaal ontworpen om indoor obstakels te trotseren. Met één druk op de knop verander je deze stoere jeep in een avontuurlijke heli. Druk het gaspedaal volledig in en vlieg weg met deze supersonische helikopter. De Shadow Launcher is de ultieme 2-in-1 combinatie om onbegrensde avonturen tegemoet te gaan.*gyroscoop: een draaisymmetrische massa die om zijn as kan draaien. Het vliegwiel blijft draaien als het eenmaal in beweging is (bron: Wikipedia).

switch-blade-2
Details / Specificaties

 • Air Hogs brengt dit najaar nieuwe innovaties op de markt: Switch Blader en Shadow Launcher.
  • Switch Blade: De nieuwste Air Hogs-innovatie beschikt over een gyro-stabilisatie* voor een stabiele, high-performance vlucht én clip-on spoilers om het racevermogen op de grond te verhogen
   • Consumentenadviesprijs: €39,99
  • Shadow Launcher: Dit grondvoertuig is speciaal ontworpen om indoor obstakels te trotseren. Met een druk op de knop verander je deze stoere jeep in een avontuurlijke helikopter.
   • Consumentenadviesprijs: €49,99
 • Air Hogs is dé speelgoedlijn van radiografisch besturingsvoertuigen van Spin Master. Air Hogs is vooral bekend geraakt door unieke innovatie binnen het segment RC, en ontwikkelt o.a. speelgoedvliegtuigen, -helikopters, -auto’s en drones. De bizarre combinatievoertuigen maken de speelgoedlijn bijzonder.
 • Air Hogs heeft naast de Switch Blade en Shadow Launcher ook unieke licentie producten in haar assortiment: Batman vs. Superman en een Thunderbirdsdrone.
 • Geschikt voor jongens (en uiteraard meisjes) in de leeftijd van 6 – 10 jaar.
 • www.airhogs.com

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.