logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

AI helpt met Valentijnsboeket

Valentijnsdag staat voor de deur, dé dag waarop je jouw liefje, moeder of geheime liefde extra aandacht wil geven. Daarbij kun je denken aan een romantisch etentje of een doosje bonbons, maar hoe tof is het om een op maat gemaakt cadeau te geven?

AI helpt met samenstellen

Uit onderzoek blijkt dat jongeren een gewone bos bloemen niet speciaal genoeg vinden om te geven met Valentijnsdag. Zonde, want door zelf een boeket samen te stellen, maar je die juist heel persoonlijk! Bloemenbureau Holland introduceert de allereerste AI Bloemist. Met deze gratis tool kun je ingeven welke karaktereigenschappen jouw (geheime) liefde heeft. Is je valentijn stoer, elegant of speels? De AI Bloemist matcht vervolgens die eigenschappen bij de symbolische betekenis van verschillende bloemsoorten, daardoor er een heel persoonlijk boeket ontstaat, dat perfect past bij jouw lief. Je kunt het boeket vervolgens bij de lokale bloemist laten maken, of via Fleurop laten bezorgen. Met kaartje, waarvan je de tekst ook door AI kunt laten bedenken (maar… je mag ook je eigen tekst aanleveren!)

Breng je boeket tot leven

Leuk zo’n AI Bloemist, maar hoe tof dat je je valentijn ook daadwerkelijk kunt verrassen met dit originele boeket? Nadat je op maat gemaakte boeket is samengesteld, ontvang je een lijstje met de specifieke bloemen die in je unieke boeket horen. Ga met deze lijst naar de lokale bloemist, die vervolgens je persoonlijke boeket tot leven brengt. Et voilà! Liever online bestellen? Dat kan ook gewoon via de tool. Je boeket mét kaartje wordt dan binnen 1 dag bij je crush thuisbezorgd. Oeps, last-minute je valentijnscadeau regelen? Als je het boeket op Valentijnsdag vóór 14.00 uur besteld, heb je het dezelfde dag nog in huis.

Klik…klik… klaar!

De nieuwe AI bloemist is heel geduldig werkt op alle fronten met je mee. Je wordt in een paar stappen door het hele keuzeproces geleid en je hoeft geen persoonlijke gegevens achter te laten (tenzij je ze laat bezorgen, natuurlijk). Na het invullen van jouw voornaam en de voornaam van je lief, krijg je de mogelijkheid om maximaal 7 karaktereigenschappen aan te klikken. Vervolgens gaat de digitale bloemist met die informatie aan de slag en bedenkt hij een boeket daarin verwerkt drie persoonlijke bloemen. Let wel dat sommige bloemen meerdere symbolieken vertegenwoordigen. Als je de tool meerdere keren achter elkaar gebruikt, kan het dus zijn dat je andere suggesties krijgt!

De AI Bloemist gebruik je hier.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.