logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Agenda: Winter Slagharen

Winter Slagharen Datum: 2-11-2019 t/m 19-12-2019
Prijs: vanaf 17.52 euro
Adres: Zwarte Dijk 37, Slagharen (Route)

Het Wild West-avontuur gaat ook tijdens de wintermaanden in Attractie- & Vakantiepark Slagharen door! Vanaf 2 november 2019 is het weer tijd voor Winter Slagharen.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


Er is een gezellige wintersfeer gecreëerd in het attractiepark, de attracties zijn geopend en er zijn verschillende kampvuren om op te warmen. Is het weer wat minder? Dan zijn onze overdekte attracties de ideale oplossing. Een ritje in de Monorail, klimmen en klauteren in de overdekte speeltuin Phileas Fun House, varen tussen cowboys en bizons in de Wild West Adventure en genieten van de nieuwe 4D-film Polar Expres. Het park is de weekenden van november en december geopend en tijdens de kerstvakantie dagelijks.

Winter Western Village

Vriest het niet hard genoeg om buiten te schaatsen? Geen probleem! Tijdens Winter Slagharen kan iedereen op de indoor ijsbaan in Winter Western Village komen schaatsen. Het is toegestaan om meegebrachte kunst- en ijshockeyschaatsen te gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om schaatsen te huren.

Miracle of Lights

Zodra de zon gaat slapen en de attracties sluiten verandert het attractiepark in een betoverende omgeving. Tijdens de lichtjesparade maken verlichte voertuigen en western figuren hun opmars door de Main Street richting het Fonteinplein. Daar eenmaal aangekomen is het tijd voor het avondspektakel. Ga mee met Randy & Rosie tijdens hun zoektocht naar het magische licht. Maar, pas op voor de Red Bandits! Deze zoektocht is een spektakel van lasers, fontein, projecties en vuurwerk. Zo wordt de dag afgesloten met een knal!

Waterpark Aqua Mexicana

Maak van een koude winterdag een tropisch avontuur! Kom spetteren en spelen in waterpark Aqua Mexicana. Glij van de spannende glijbanen of speel in de waterspeeltuinen. Kom even helemaal tot rust in de grootste whirlpool van Nederland!

Van 1 november t/m 19 december is op vrijdagmiddag alleen waterpark Aqua Mexicana geopend en het attractiepark gesloten. Van 2 november t/m 15 december zijn geldige tickets voor het attractiepark inclusief gratis tickets voor Aqua Mexicana.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.