logo-liggend-wit-donkerblauw

Agenda: tentoonstelling The Art of DC – The Dawn of Super Heroes

The Art of DC - The Dawn of Super Heroes Datum: 30-7-2022 tot en met 26-3-2023
Locatie: Forum Groningen
Adres: Nieuwe Markt 1, Groningen (Route)

De grootste superhelden én schurken van DC Comics zijn niet alleen te bewonderen op HBO Max; je wordt nu ook meegenomen in de wereld van o.a. Batman, Wonder Woman, Superman en The Joker tijdens de grote internationale tentoonstelling The Art of DC – The Dawn of Super Heroes in Forum Groningen. HBO Max – als streaming home of DC – is trotse partner van deze spectaculaire expositie.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


The Art of DC – The Dawn of Super Heroes

De tentoonstelling The Art of DC – The Dawn of Super Heroes in Forum Groningen bevat naast meer dan 160 originele tekeningen en comics ook talloze kostuums, props en artworks uit DC-titels die te streamen zijn op HBO Max. Zoals The Dark Knight Rises, Wonder Woman en Joker (vanaf 9 december a.s. op HBO Max). Zo zijn de originele Batpod en het kostuum van The Joker, gedragen door Heath Ledger, te bewonderen. Daarnaast kun je je als bezoeker onderdompelen in vele filmfragmenten en interviews met acteurs en makers van superheldenfilms.

Over de expositie

The Art of DC – The Dawn of Super Heroes is een unieke tentoonstelling die de geschiedenis en mythologische kracht van klassieke superhelden eert. De personages en verhalen die al vele generaties tot de verbeeldingen spreken, waar al vele beroemde regisseurs hun tanden in zetten, zijn een vast onderdeel van de populaire cultuur geworden. De tentoonstelling beleefde haar première in Parijs en reisde vervolgens door naar Londen, Abu Dhabi, Hong Kong en vier grote steden in Japan. De expositie is nog tot en met 8 maart 2023 te bezoeken in Forum Groningen. Na Groningen is de tentoonstelling niet meer in Europa te zien.

streaming-banner-hbo-max

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.