logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Agenda: Sushi & Asian Streetfood Festival JOY

Sushi & Asian Streetfood Festival Joy Datum: 01-09-2023 t/m 03-09-2023
Locatie: Griftpark
Adres: Utrecht (Route)

Liefhebbers van Sushi, Asian Streetfood en karaoke kunnen zich in september weer naar hartenlust tegoed doen bij Streetfood festival JOY. Tientallen foodtrucks serveren drie dagen lang een gevarieerd aanbod van de lekkerste Aziatische Streetfood gerechten in het rijkgedecoreerde Griftpark. Festival JOY is gratis toegankelijk en geschikt voor jong en oud.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


Bruisend openluchtrestaurant met Asian touch

Sushi & Asian Streetfood Festival JOY tovert nog komende zomer het Utrechtse Griftpark om tot een bruisend openluchtrestaurant met Asian touch. Bij de kaitensushi – sushi op de lopende band – kunnen bezoekers hun chopstickkunsten vertonen. De foodtrucks serveren smaakvol Asian Streetfood waaronder Yakitori, Bao Buns, Okonomiyaki en Japanse poffertjes. Vergezel deze smaakexplosies met een verfrissend drankje, koud biertje, goed glas wijn of een exotische creatie uit de cocktailbar en waan je even in het Verre Oosten. Het speelse decor met een bonte verzameling aan vrolijke lampionnen en Japanse parapluutjes versterkt de bruisende sfeer.

Zingen, relaxen en genieten van het entertainment

Bezoekers kunnen tijdens een karaoke-sessie hun zangkwaliteiten ten gehore brengen, lekker relaxen bij een heerlijke ontspanningsmassage, genieten van het entertainment in het park én van de lekkere klanken van de DJ.

Bekijk voor een impressie van Sushi & Asian Streetfood Festival JOY de aftermovie.

Meer informatie over Sushi & Asian Streetfood Festival JOY

Sushi & Asian Streetfood Festival JOY is gratis toegankelijk voor iedereen. Bij bestelling van het eerste drankje betaal je eenmalig € 2,95 voor jouw festivalglas. Door deze bijdrage worden tienduizenden plastic bekers bespaard & draag je bij aan een schoon stadspark. Er geldt een ‘pin-only’ beleid op het terrein.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.