Agenda: Sushi & Asian Streetfood Festival JOY

Sushi & Asian Streetfood Festival Joy
Datum: 15-05-2020 tot en met 17-05-2020
Locatie: Lange Voorhout
Adres: Lange Voorhout, Den Haag (Route)

Ook komende zomer kunnen liefhebbers van Sushi en Asian Streetfood zich in Den Haag weer tegoed doen aan alle Aziatische lekkernijen, vergapen aan de rijk gedecoreerde stadsparken en genieten van het bijbehorende vermaak. Van 15 tot en met 17 mei serveren tientallen foodtrucks een gevarieerd aanbod van de lekkerste Aziatische Streetfood gerechten in het Lange Voorhout.

Meer weten?

LET OP: in verband met de maatregelen die genomen worden tegen het corona virus, kunnen sommige activiteiten aangepast zijn. Kijk altijd op de website van de organisatie voor de laatste updates.

Drankjes

Het drankassortiment bestaat uit verfrissende drankjes, koude biertjes, een goed glas wijn en exotische creaties uit de cocktailbar. Bij bestelling van het eerste drankje betalen bezoekers € 2,50 voor een festivalglas. Door deze bijdrage worden tienduizenden plastic bekers bespaard & draag je bij aan een schoon stadspark. Er geldt een ‘pin-only’ beleid op het terrein. Het speelse decor met een bonte verzameling aan vrolijke lampionnen en Japanse parapluutjes maakt de bruisende sfeer compleet. Sushi & Asian Streetfood Festival JOY is gratis toegankelijk voor iedereen.

Activiteiten

In de kamers van het karaoke hotel kunnen bezoekers zich naar hartenlust vocaal uitleven. In de nostalgische arcade gameroom worden vrienden uitgedaagd voor een spelletje. Relaxen is mogelijk tijdens een yogales of een ontspanningsmassage en hoe je thuis zelf de lekkerste sushi maakt komt aan bod in de sushiworkshop. De avonden worden opzwepend afgesloten door een DJ.Voor de kleinste bezoekers is er een kinderprogramma opgesteld met o.a. knutselactiviteiten, theater en spelletjes als mikado en sumoworstelen.

Bekijk het filmpje hieronder voor een sfeerimpressie.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.