Agenda: Europees Kampioen Speedcubing geeft demonstratie


Rubik’s workshop
Datum: 27-11-2019 tot en met 27-11-2019
Adres: Heuvel Galerie 241, Eindhoven (Route)
Prijs: vanaf euro

Altijd al jouw Rubik’s vaardigheden willen verbeteren? Kom op woensdag 27 november naar Intertoys Heuvel Galerie in Eindhoven voor een Rubik’s workshop, gegeven door de huidige Europees Kampioen Mats Valk. Mats deelt al zijn tips en tricks voor het oplossen van de Rubik’s Kubus en je speelt de nieuwste Rubik’s variant: Cage.

Meer weten?

Met de Rubik’s Cage neem je het op tegen andere spelers en probeer je zo snel mogelijk drie op een rij te krijgen in 3D. De twee winnaars nemen het uiteindelijk op tegen de voormalige kampioen op een levensgrote Rubik’s Cage en winnen een mooi Rubik’s pakket. Durf jij het aan?

Op woensdagmiddag 27 november is iedereen vanaf 15.30 uur welkom om te leren hoe je een Rubik’s Kubus oplost en om de nieuwste variant uit te proberen. Wil je zeker zijn van een plek voor de workshop? Meld je dan aan via nl.marketing@jumbo.eu.

Over Rubik’s Cage

rubiks cage

Rubik’s Cage is de nieuwste Rubik’s uitdaging. Draaien, wenden, keren en winnen! De speler die als eerste 3 cubies van dezelfde kleur op een rij heeft, is de winnaar. Rubik’s Cage speel je samen met 2 tot 4 spelers en is geschikt voor spelers vanaf 7 jaar. Ga voor meer informatie over de Rubik’s Cage naar: www.rubiks.com/en-eu/.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.