Agenda: Safari Bricks komt naar ZooParc Overloon

Safari Brick in ZooParc Overloon
Datum: 1-4-2023 tot en met 18-6-2023
Locatie: ZooParc Overloon
Adres: Stevensbeekseweg 21, Overloon (Route)
Prijs: vanaf 18,95 euro

Vanaf 1 april zijn er erg bijzondere dieren te vinden in ZooParc Overloon. In de dierentuin zijn dan ruim 40 dieren geheel gemaakt van bouwsteentjes te zien, als onderdeel van de tijdelijke expositie Safari Bricks.

Meer weten?

Levensechte lego bouwwerken door het hele park te zien

De levensechte bouwwerken zijn van zaterdag 1 april tot en met zondag 18 juni te bekijken. Bezoekers kunnen onder andere een leeuw, ringstaartmaki en kangoeroes tegenkomen. De bijzondere dieren, waarvan de olifant het grootste bouwwerk is met ruim 1600 bouwuren en bijna 150.000 steentjes, zijn door het hele park heen te zien.

“We kunnen niet wachten om de indrukwekkende bouwwerken te tonen aan de bezoekers. Uren werk en kilo’s bouwsteentjes zitten in deze speciale bouwwerken. Enkele dieren die in het park te vinden zijn krijgen een evenbeeld, maar er komen tijdelijk ook nieuwe diersoorten in het park gemaakt van bouwsteentjes.”

General manager Roel Huibers

Bij de bouwwerken staan borden met informatie over het aantal gebruikte steentjes voor het bouwwerk, het aantal bouwuren en het gewicht. Ook zit er een educatief randje aan deze bijzondere expositie, aangezien de bezoekers meer te weten komen over de diersoorten.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.