logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Agenda: Safari Bricks komt naar ZooParc Overloon

Safari Brick in ZooParc Overloon Datum: 23-3-2024 t/m 9-6-2024
Prijs: vanaf 18,95 euro
Locatie: ZooParc Overloon
Adres: Stevensbeekseweg 21, Overloon (Route)

De levensgrote Bricks voorwerpen keren terug naar ZooParc Overloon. De editie is extra groot: met ruim zestig dieren gemaakt van bouwsteentjes.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


Meer dan 60 levensechte bouwwerken zijn van zaterdag 23 maart tot en met zondag 9 juni te bekijken. Het evenbeeld van een aantal dieren is terug te zien in duizenden steentjes, zoals de giraffe. In deze periode zijn ook nieuwe diersoorten te ontdekken, bijvoorbeeld de orang-oetan en de neushoorn.

“Naast de huidige expedities hebben we, na het succes van vorig jaar, Expeditie Bricks weer toegevoegd aan de evenementen. De eerste editie is zo goed ontvangen door de bezoekers, dat we het nu nog veel groter aanpakken!”

General manager Roel Huibers:

Educatief

Bij de bouwwerken staan borden met informatie over het aantal gebruikte steentjes voor het bouwwerk, het aantal bouwuren en het gewicht. Ook zit er een educatief randje aan deze bijzondere expositie: de bezoekers komen meer te weten over deze diersoorten.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.