De pannenkoekentruck van Nutella keert terug naar Nederland

Pannenkoekentruck van Nutella
Datum: 29-2-2020 tot en met 29-3-2020
Adres: 18 septemberplein, Eindhoven (Route)

In 2020 laat Nutella® Nederlanders opnieuw kennismaken met Nutella als pannenkoekentopping. De pannenkoekentruck van Nutella keert terug en zal ook dit jaar weer liefhebbers trakteren op gratis pannenkoeken met Nutella. Meerdere Nederlandse steden kunnen van 29 februari tot en met 29 maart genieten van een gratis pannenkoek met Nutella. De truck begint in Eindhoven en zal onder andere naar Utrecht, Rotterdam en Haarlem afreizen.

Meer weten?

LET OP: in verband met de maatregelen die genomen worden tegen het corona virus, kunnen sommige activiteiten aangepast zijn. Kijk altijd op de website van de organisatie voor de laatste updates.

Echte pannenkoekeneters

Nederlanders zijn echte pannenkoekeneters: een op de drie Nederlanders eet maandelijks een pannenkoek. Om deze reden besloot Nutella ook dit jaar weer consumenten te inspireren met haar pannenkoekentruck. ‘We hebben vorig jaar ontzettend veel positieve reacties ontvangen van consumenten die het leuk vonden dat wij hen trakteerden op pannenkoeken met Nutella’, aldus Nathalie Beckers, marketingmanager bij Nutella. ‘Nutella wordt nog veel gezien als spread voor de boterham, maar is ook hartstikke lekker op een echte Hollandse pannenkoek. Daarom hebben we besloten ook dit jaar weer Nederlandse steden te bezoeken met onze pannenkoekentruck om te laten zien dat Nutella bij een pannenkoekenfeest ook op tafel hoort’.

De pannenkoekentruck van Nutella

nutella 2

De pannenkoekentruck biedt van 29 februari tot en met 29 maart in Eindhoven, Den Bosch, Amersfoort, Enschede, Haarlem, Almere, Utrecht, Maastricht, Rotterdam en Leeuwarden pannenkoeken aan liefhebbers aan. De tour begint op 29 februari in Eindhoven en eindigt op zondag 29 maart in Leeuwarden. Op de website van Nutella kun je het volledige schema van de pannenkoekentruck vinden. Tijdens de campagneweken is iedereen van harte welkom bij de pannenkoekentruck om gratis pannenkoeken met Nutella te komen proeven.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.