logo-liggend-wit-donkerblauw

Agenda: Opa- en Omadagen in Drents Museum

Opa- en Omadagen Datum: 18-2-2020 tot en met 20-2-2020
Adres: Brink 1, Assen (Route)
Prijs: vanaf 2.50 euro

Hunebedden bouwen, schilderen in de stijl van Vincent van Gogh en zingen in het Drents? Kom op 18, 19 of 20 februari naar de Opa- en Omadagen in het Drents Museum en het Drents Archief en ga samen op avontuur door het Drentse landschap. Tickets voor de Opa- en Omadagen zijn alléén online verkrijgbaar via onderstaande website. De toegangsprijs voor kinderen bedraagt € 2,50 en voor volwassenen € 9,50. Dit programma is een samenwerkingsverband tussen het Drents Archief, Drents Museum, Het Drentse Landschap en ICO Centrum voor Kunst & Cultuur.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


Strunen deur Drenthe

Het avontuur start in het Drents Museum. Daar maak je een virtuele wandeling door de Drentse natuur in de tentoonstelling Barbizon van het Noorden. Je komt langs mysterieuze veentjes, sprookjesachtige dorpen en indrukwekkende steenhopen. Na deze spannende wandeling vervolg je je reis naar de swingende workshop met Drentse liedjes van het ICO Centrum voor Kunst & Cultuur. De tocht gaat vervolgens verder naar het Drents Archief waar je zelf aan de slag gaat als kunstenaar. Samen met Het Drentse Landschap leer je alles over schapen en wol en kun je een eigen hunebed bouwen. Het programma vindt plaats op dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 februari om 11.00, 12.00, 13.00 en 14.00 uur.

Kom jij ook?

Het programma is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar, maar broers en zussen mogen natuurlijk ook meedoen. Ook vaders, moeders, ooms, tantes en buren zijn welkom. 

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.