logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Een week lang geoorloofd frauderen met je museumkaart


Datum: 30 maart t/m 5 april 2024
Locatie: Meer dan 400 musea
Adres: Nederland (Route)

Altijd al (geoorloofd) fraude willen plegen met andermans museumkaart? Komende week mag het. Tijdens de Nationale Museumweek 2024, van zaterdag 30 maart tot en met 5 april 2024.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


Een Museumkaart voor iedereen

Museumkaarthouders mogen die week voor één keer hun Museumkaart uitlenen aan iemand anders: van je collega, tot vriend, tot buurman. Om hen in contact te laten komen met al het moois wat de musea ze kunnen bieden. Er is namelijk een museum voor iedereen: of je nou voor de mensen gaat, in plaats van de kunst, of je maar vijf minuten wil gaan, of juist voor de giftshop gaat. Iedereen wordt uitgenodigd een museumkaart te lenen van iemand die ze kennen.

De Museumkaart geeft ruim 1.5 miljoen kaarthouders het hele jaar door toegang tot meer dan 500 musea. Tijdens de Nationale Museumweek wil de Museumvereniging zoveel mogelijk nieuwe mensen de voordelen van een Museumkaart laten ervaren. Daarom kijken musea die week niet naar de foto op je kaart, en kun je met de kaart van een ander naar het museum. Voor meer informatie: https://www.museum.nl/nl/museumweek

Beeld: KesselsKramer

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.