Agenda: LEGO World

LEGO World viert twintig jaar LEGO® Star Wars in Jaarbeurs Utrecht
Datum: 17-10-2019 tot en met 23-10-2019
Adres: Jaarbeursplein, Utrecht (Route)
Prijs: vanaf 19.50 euro

Het is een bijzonder jaar voor fans van LEGO en Star Wars: LEGO Star Wars bestaat namelijk twintig jaar – én Episode 9 komt eraan. Wat is nu een mooier moment om dat te vieren dan tijdens LEGO World? Ter gelegenheid van dit jubileum komen Deense LEGO Star Wars-designers Jan en Kurt op 18 en 19 oktober naar Jaarbeurs Utrecht. Daar krijgen fans de kans om ze het hemd van het lijf te vragen en hun LEGO set te laten signeren.

Meer weten?

Levensgrote LEGO Porsche

LEGO World porsche

Deze snelheidsduivel bestaat voor de ene helft uit LEGO steentjes en voor de andere helft uit een echte Porscevensgrote LEGO Porsche

Harry Potter-fotomoment

Harry Potter-fans opgelet! Tijdens LEGO World kun je op de foto in dé Ford Anglia, met op de achtergrond de gigantische beukwilg. Allemaal volledig van LEGO steentjes gemaakt.

Harley Davidson Fat Boy

Stoere vaders en jonge Harley-fans kunnen hun hart ophalen bij de levensgrote Harley Davidson Fat Boy – die volledig van LEGO is gemaakt. En daarna mag je de iconische motor in het klein proberen na te bouwen.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.