logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Agenda: Beleef de unieke en magische kerstsfeer in Kasteel de Haar


Kasteel de Haar in kerstsfeer Datum: 7-12-2019 t/m 5-1-2020
Prijs: vanaf 11.00 euro
Adres: Kasteellaan 1, Haarzuilens (Route)

De échte kerstsfeer proef je deze kerstperiode bij Kasteel de Haar in Haarzuilens. Het grootste en meest luxueuze kasteel van ons land wordt vanaf 7 december een magisch kerstkasteel. Zowel buiten in het park als binnen in het kasteel schitteren honderden lichtjes, vind je prachtige kerstversiering en verlichte bomen, met als pronkstuk een kerstboom van maar liefst 8 meter hoog in de toch al indrukwekkende Main Hall van het kasteel.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


Het park van Kasteel de Haar, van maar liefst 55 hectare, leent zich uitstekend voor een winterse wandeling. Geniet van de natuur en de uitstraling van het indrukwekkende kasteel. Een unieke ervaring in en om het magische kerstkasteel!

Bezoekersinformatie

Vanaf 7 december t/m 5 januari is Kasteel de Haar te bezoeken in kerstsferen. Voor deze activiteit gelden de reguliere toegangsprijzen van het kasteel, er zijn geen extra kosten aan verbonden. Online tickets zijn verkrijgbaar via: www.kasteeldehaar.nl

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.