logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Agenda: Het Spellenspektakel

Het Spellenspektakel Datum: 4-11-2023 t/m 5-11-2023
Prijs: vanaf 5 euro
Locatie: Jaarbeurs
Adres: jaarbeursplein, Utrecht (Route)

Het Spellenspektakel is begin november terug in Jaarbeurs Utrecht. Deze keer groter en uitgebreider dan ooit! Spellenliefhebbers kunnen genieten van maar liefst 20.000 m2 vol met de nieuwste bord- en kaartspellen, de klassiekers, demonstraties, en verschillende (Trading Card Game) toernooien. Bovendien is de beurs uitgebreid met het Nederlands Speelgoed Festival, waar gezinnen het nieuwste speelgoed kunnen bekijken en uitproberen. Jong en oud kan zich laten inspireren om de spellen- en speelgoedkast aan te vullen.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


Jaarbeurs Utrecht staat twee dagen lang in het teken van (bord)spellen en speelgoed. Het is het uitje voor het hele gezin en biedt voor ieder wat wils. Twee hallen zijn gevuld met een divers aanbod van spellen: van educatieve kinderspellen tot strategische bordspellen, en van gezellige familiespellen tot spannende kaartspellen. Neem plaats aan een van de vele speeltafels om een spel te proberen, de aanwezige speldemonstranten helpen je gelijk op weg en voorzien je van slimme tips.

Nederlands Speelgoed Festival

In een derde hal vindt het Nederlands Speelgoed Festival plaats. Bekende Nederlandse speelgoeduitgevers zoals Hasbro, Spinmaster, Zuru en Schleich tonen hun nieuwste producten en bezoekers kunnen er uitgebreid mee spelen. Daarnaast zijn de winnende producten van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2023 te bewonderen, het keurmerk voor goed en veilig speelgoed. Bovendien vindt de finale van de wedstrijd ‘Ontwerp het Kinderboekenspel’ plaats, waarbij basisschoolleerlingen een spel ontwerpen rondom hun favoriete kinderboek. Het winnende spel wordt echt geproduceerd. Meer informatie is te vinden via www.speelgoedfestival.nl

TCG

Tot slot kunnen Trading Card Game liefhebbers in deze derde hal deelnemen aan spannende toernooien, hun kaartendecks uitbreiden en hun strategie verbeteren. Magic, het Japanse One Piece en natuurlijk Pokémon zijn vertegenwoordigd.

Ticketinformatie

Een ticket geeft toegang tot zowel het Spellenspektakel als het Nederlands Speelgoed Festival.

  • Dagkaart volwassene €17,50
  • Dagkaart kind (4 t/m 12 jaar) €5,00
  • Dagkaart gezin (2 volwassenen en 3 kinderen t/m 12 jaar) € 36,00
  • Passe-partout volwassene €28,00
  • Passe-partout kind (4 t/m 12 jaar) €8,00
  • Via de NS Spoordeelwinkel zijn voordelig entreetickets in combinatie met een treinticket te koop.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.