logo-liggend-wit-donkerblauw

Agenda: gratis familievoorstelling tijdens de Kindermuziekweek

De liefste wens Datum: 09-04-2021 tot en met 18-04-2021
Locatie: online

Van 9 t/m 18 april vindt de landelijke Kindermuziekweek plaats: dit jaar als online festival. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest is medeoprichter en partner en van deze muzikale week voor kinderen en biedt een online familievoorstelling aan: ‘De liefste wens’. De videoproductie is gebaseerd op de verhalen van kinderboekenschrijver Toon Tellegen en met muziek van Corrie van Binsbergen. De liefste wens is vanaf 14 april te bekijken, tickets zijn gratis te bestellen via de website van het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


LET OP: wegens omstandigheden hebben wij te horen gekregen dat het online concert ‘De liefste wens’ niet beschikbaar is op 14 april. Zodra er een nieuwe datum bekend is, laten we dat op deze pagina weten.

Over De liefste wens

Het thema van De liefste wens is: wensen, dromen en verlangens. Acteur Freek den Hartogh vertelt over de dieren in het bos en hun liefste wens. Het verhaal nodigt uit tot het nadenken over je eigen wensen en verlangens. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest kleurt de voorstelling met muziek van Corrie van Binsbergen. En als extra, een prachtig lied dat alle kinderen thuis mee kunnen zingen.

Corrie van Binsbergen over De liefste wens: “Eenvoud en diepgang, lyriek versus absurdisme én daarbij Toon’s gevoel voor taal en ritme vormen voor mij een blijvende bron van inspiratie. Een feest om met zo’n groot kleurenpalet te kunnen werken! De liefste wens vormt met de rijkdom van het orkest een klankrijke oase in deze over-informatieve tijd. Een heerlijke manier om op adem te komen en even uit de dagelijkse beslommeringen te stappen.”

Bekijk hier de video van Freek den Hartogh: Hey psst, ouders opgelet!

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.