logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Agenda: duik in de wereld van de drol

Duik in de wereld van de drol Datum: 15-2-2020 t/m 1-3-2020 Prijs: vanaf 20 euro
Barchman Wuytierslaan 224, Amersfoort (Route)

Drollen, scheten, flatsen … De dieren in DierenPark Amersfoort poepen wat af en daar valt veel over te vertellen. “De hele voorjaarsvakantie duiken jonge bezoekers in de wereld van de drol tijdens het speciale evenement Poep & ZOO”, vertelt projectleider Hylke Steggerda. “Met dit indoor programma kunnen kinderen een hoop doen in ons park.”

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


Bezoekers ontdekken dat poep in de dierenwereld verrassend nuttig kan zijn. “Dieren kunnen hun ontlasting gebruiken om vrouwtjes te imponeren en je kunt aan de poep zien hoe gezond een dier is”, aldus Hylke. “Dit en nog veel meer kom je te weten over poep. Deze voorjaarsvakantie ontdek je allerlei schijtfeitjes en kun je de professor helpen met zijn uitvinding in het Grote Poep-laboratorium. Ook kunnen kinderen komen poeppluizen en hun neus eens dieper steken in de olifantenpoep.”

Het evenement Poep & ZOO vindt plaats in de voorjaarsvakantie, van 15 februari t/m 1 maart. “Het programma is binnen, dus de ouders kunnen lekker opwarmen met een warme drank terwijl de kinderen in de wereld van de drol duiken”, vertelt de projectleider. Poep & ZOO is gratis voor iedereen die een bezoekje brengt aan DierenPark Amersfoort deze voorjaarsvakantie.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.