logo-liggend-wit-donkerblauw

Win een 6-pack afwasmiddel van Klok Xtra Care

In deze tijd dat je vaker je handen wast merk je dat je handen droger worden. Wees daarom zuinig op je handen, ook als je de vaat doet. Probeer eens Klok Xtra Care, een afwasmiddel dat vriendelijk is voor je huid. Het reinigt op effectieve wijze de vaat en is mild voor je handen. Klok Xtra Care afwasmiddel is verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl

Wees mild voor je handen

Met Klok Xtra Care maak je de vaat glanzend schoon. Met het doseringsadvies kun je met één flacon à 500 ml tot honderd keer afwassen. Het bevat 0% parfum en 0% kleurstof. Doordat er geen parfums en kleurstoffen zijn toegevoegd is Xtra Care zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid. Klok Xtra Care afwasmiddel is gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Europees Ecolabel

Producten met het Europees Ecolabel zijn door een onafhankelijke organisatie gekeurd. Behalve milieueisen worden er ook hoge kwaliteitseisen aan de was– en reinigingsmiddelen gesteld. Zij zijn minder schadelijk voor het milieu en zorgen ervoor dat het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord. Meer informatie over het Europees Ecolabel vind je op www.europeesecolabel.nl.

Asthma Allergy Nordic Label

Producten met het Asthma Allergy Nordic label zijn kritisch getest en worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, een allergie of een andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden.

Winnen

Klok Xtra Care is een afwasmiddel dat op effectieve wijze de vaat reinigt en mild is voor je handen. Wij mogen 2x een 6-pack Klok Xtra Care afwasmiddel verloten. Vul dus snel ons winformulier in! Dat kan tot en met 11 mei.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  Super, doe graag mee!!!

 2. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Doe heel graag mee!!!

 3. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Komt zeker van pas!!!

 4. Cora van der Bijl avatar
  Cora van der Bijl

  Wow graag zeer welkom


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.