logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Dit is de volgorde om de After-serie te bekijken

Ben jij fan van de After-serie films? Bekijk dan nu de trailer van het vierde deel van de After-serie: After Ever Happy. Deze zinderende film is vanaf 21 december te koop op dvd of blu-ray. Lees hier alles over deze spannende film – en over de eerdere delen uit de reeks!

Bekijk hier al onze filmreeksen.

Boekverfilming

After Ever Happy is het vierde en laatste deel in de After-serie, die gebaseerd is op de gelijknamige boeken van Anna Todd. De eerste drie delen After (2019), After We Collided (2020) en After We Fell (2021) hebben hun succes in de bioscopen bewezen. In After Ever Happy zullen Tessa (Josephine Langford) en Hardin (Hero Fiennes Tiffin) harder dan ooit moeten vechten voor hun relatie. Tragische onthullingen uit het verleden van Hardin en heftige tegenslagen voor Tessa vragen alles van hun vertrouwen in elkaar. Het spant er nu om of hun stormachtige liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde, maar giftige relatie definitief tot een einde komt.

Ga direct naar After-boeken van Anna Todd op BOL.com.

Bekijk de trailer van After Ever Happy

After Ever Happy

In het vierde deel van de After-serie worden Tessa en Hardin gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt. Een onthulling uit het verleden brengt de onvoorspelbare Hardin van slag en ook Tessa krijgt flink wat te verwerken. Ze is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen. Hoe meer er naar boven komt uit Hardins tragische verleden, hoe harder hij iedereen van zich afstoot. Tessa begrijpt de heftige gevoelens die hij probeert te verbergen achter zijn stoere façade en is de enige die hem kan kalmeren. Hij heeft haar nodig, maar heeft zij hem ook nodig? Tessa twijfelt of ze hem kan redden zonder zichzelf te verliezen. Ze wil vechten voor hun relatie, maar voor wie vecht ze eigenlijk?

Films koop je online bij:

Bekijk hieronder de eerste drie films

Ga direct naar After op BOL.com.

Ga direct naar After 2: After We Collided op BOL.com.

Ga direct naar After 3 – After We Fell op BOL.com.

Ga direct naar After 4 – After Ever Happy op BOL.com.

Films koop je online bij:

Bekijk de teaser-trailer van After Everything

After Everything is het vijfde en laatste deel in de After-serie, die gebaseerd is op de gelijknamige boeken van Anna Todd. De eerste vier delen After (2019), After We Collided (2020), After We Fell (2021) en After Every Happy (2022) hebben hun succes in de bioscopen bewezen. 

After Everything

Het vijfde en laatste deel van de After-serie draait om de emotionele ontknoping van de tijdloze romance tussen Hardin en Tessa. Ze hebben alles al meegemaakt als koppel, dus de enige vraag die overblijft is: wat gebeurt er AFTER EVERYTING? Independent Films brengt AFTER EVERYTHING op 13 september uit in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer van After Everything:

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.