logo-liggend-wit-donkerblauw

Adventure Time op Cartoon Network

Cartoon Network staat in april staat in het teken van Adventure Time in verband met de nieuwe Obsidiaan special, die maandag 19 april om 15:55 uur wordt uitgezonden. En vanaf 2 april start een marathon waarin dagelijks een aflevering van Adventure Time wordt uitgezonden op Cartoon Network.

Obsidiaan

Obsidiaan special – Tijd voor avontuur: Verre landen

Keer terug naar het land van Ooo en daarbuiten voor vier nieuwe, onvergetelijke Tijd voor Avontuur specials! Marceline en Prinses Bubbelien reizen naar het indrukwekkende en mooie Glas Koninkrijk en duiken diep in hun onstuimige verleden om een wereldschokkende ramp te voorkomen in de Obsidiaan special van Tijd voor Avontuur: Verre landen. De gloednieuwe aflevering Obsidiaan van Tijd voor Avontuur: Verre landen zie je op maandag 19 april om 15:55 uur, alleen bij Cartoon Network! Herhaling op dinsdag 20 april om 08:05 uur.

Finn & Jakes waanzinnige reis

Vriendschap en humor staan centraal in Tijd Voor Avontuur. Finn, de jongen met de toffe muts, en Jake, de wijze hond met magische krachten, zijn hechte vrienden die samen de meest vreemde avonturen beleven in het Land van Ooo. Ga deze maand samen met Finn en Jake mee op reis tijdens Finn & Jake’s Waanzinnige Reis, waarin je iedere dag wordt meegenomen naar het Land van Ooo. Vanaf 2 april elke dag om 15:55 uur bij Cartoon Network, inclusief de Tijd voor Avontuur: Verre landen special Obsidiaan.

Finn en Jakes waanzinnige reis

Ninjago: Masters of Spinjitzu

In de nieuwe afleveringen van Ninjago: Masters of Spinjitzu wil Meester Wu een gevecht dat hij tientallen jaren geleden aanging met Acronix, één van de tweeling van de Handen der Tijd, afmaken. Maar de komst van de eerste Tijd blade, een wapen dat de kracht heeft om tijd te versnellen, stuurt de ninja’s naar het klooster waar ze net op tijd aankomen om hun meester van een zekere ondergang te redden. Van 12 t/m 21 april elke dag om 15:25 uur bij Cartoon Network!

ninjago masters of spinjitzu

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.