Activiteit: Omgetoverd tot prinses

schmink-prinses-200x133Prinsessenfeestje? Tover alle meisjes om tot prinsessen met mooie jurken en schmink!

Dit heb je nodig:
Prinsessen verkleedkleren (vraag de kinderen om dit mee te nemen), schmink in prinseskleuren natuurlijk, nagellak en glitterspray voor de haren. En er moet natuurlijk ook een spiegel bij de hand zijn!

De activiteit:
Speel het cadeautjes uitpak spel “dobbel de kroon” LINK, of zorg dat de meiden zich op een andere manier omkleden tot prinses (thuis al aan laten doen). Maak een hoekje waarin de meiden geschminkt kunnen worden. Zet de schmink, nagellak en glitterspray klaar met de nodige tissues etc.   Kies ervoor om zelf te schminken of om de meiden het zelf te laten doen bij zichzelf of bij een ander. Zoek voorbeelden van eenvoudig en sierlijk geschminkte prinsessen gezichten. Combineer deze activiteit met een andere activiteit (knutselen), zodat de meiden niet de hele tijd hoeven te wachten. Tip: maak een foto van iedere prinses en geef hem aan het eind van het feestje mee (in het eigen versierde fotolijstje LINK)

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.