logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Skylanders Academy vanaf 28 oktober op Netflix – met eerste trailer

skylanders-academy

Netflix, het grootste internet-tv-netwerk ter wereld, maakt vandaag bekend dat Skylanders Academy, de nieuwste originele tekenfilmserie van Netflix, op 28 oktober in première gaat. Exclusief op Netflix! De serie is gebaseerd op de recordbrekende videogame-reeks van Activision Blizzard en volgt de heldhaftige avonturen van Spyro, Eruptor, Stealth Elf, Jet-Vac en Pop Fizz terwijl ze het kwaad bestrijden in het uitgestrekte Skylands-universum.

Wanneer de duisternis het evenwicht in de Skylands dreigt te verstoren, voelt Master Eon zich gedwongen een bende helden samen te stellen om het universum te beschermen tegen slechteriken Kaos en de Doom Raiders. Spyro en de andere Skylanders hebben elk unieke persoonlijkheden en op elementen gebaseerde superkrachten. Maar nu moeten ze hun ego’s opzij zetten en hun krachten bundelen om de vrede in het land te bewaken. Skylanders Academy zit vol humor, epische actie, emotionele ontwikkelingen en heugenswaardige momenten om kinderen van alle leeftijden aan de buis gekluisterd te houden.

De serie wordt gemaakt onder leiding van showrunner Eric Rogers (Futurama) en kent de stemmen van Justin Long (DodgeBall) als Spyro; Ashley Tisdale (High School Musical) als Stealth Elf; Jonathan Banks (Breaking Bad) als Eruptor en Norm MacDonald (Saturday Night Live) als Glumshanks. Andere meewerkende stemacteurs zijn Susan Sarandon, Daniel Wu, Bobcat Goldthwait, The Diamond Minecart, Parker Posey, James Hetfield, Catherine O’Hara, Chris Diamantopoulos, Harland Williams, en meer.

Netflix-leden van over de hele wereld kunnen vanaf dit najaar genieten van de onvervalste Skylander-avonturen en –humor. Seizoen 1 verschijnt 28 oktober, exclusief op Netflix. Seizoen 2 volgt eind 2017.

Bekijk hier de trailer van Skylanders Academy:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.