logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

IJskoud en verfrissend: Active O2

Steeds meer mensen zijn op zoek naar gezondere alternatieven voor suikerrijke dranken. Logisch. We krijgen al meer dan genoeg suiker binnen! Toch is de overstap naar gewoon kraanwater ook wel weer een grote stap. Wat dat betreft zijn we simpelweg te veel verwend met lekkere smaken en verkwikkende varianten. Active O2 is daarop het antwoord.

Active O2 is een complete range van puur mineraalwater uit de Beierse Alpen met toegevoegde zuurstof in diverse heerlijke fruitsmaken. De producten zijn laag in calorieën, hebben geen koolzuur en ieder flesje is voorzien van een handige sportdop.

Extra zuurstof

De nieuwste variant van Active O2 is Iced Berry. Dit is één van de topproducten op de Duitse markt waar het merk zijn oorsprong vindt. Iced Berry heeft een friszoete berry-smaak en een cooling aroma wat zorgt voor een verfrissende tinteling. Dit maakt het een verrassend lekkere en bijzondere drank.

Het huidige assortiment van Active O2 bestaat daarmee uit de smaken:

  • Apple/Kiwi
  • Lemon
  • Orange/Lemon
  • Iced Berry

Doordat Active O2 niet alleen laag in calorieën is maar ook een handige sportdop heeft is het product perfect voor thuis, onderweg en tijdens het sporten. Active O2 is o.a. verkrijgbaar o.a. Albert Heijn,  AH to Go, Deen, Coop, Hoogvliet, Plus, Jan Linders en bij vele sportclubs.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.