logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Action Cam voor de action(wo)man


Waarom opscheppen over je fiets-, skate-, klim- of duikkunsten als je ook met keihard bewijs in beeld kunt komen? Vanaf nu kan het met de Kidizoom Action Cam, het antwoord van VTech op de slimme (maar ook prijzige en kwetsbare) cameraatjes waarmee grote mensen hun sportieve prestaties vastleggen. De Kidizoom Action Cam is écht actie-proof, heeft een enorm geheugen en kan nog veel meer.

Zo laat hij zich met bijgeleverde accessoires met gemak monteren op de kinderfiets, -helm of het skateboard, maar kan met de waterdichte behuizing ook mee op ontdekkingsreis onder water. Tot wel 2 meter diepte.

De acties zijn meteen terug te zien op het heldere kleuren LCD-schermpje. Dankzij een 4GB microSD-kaart (apart verkrijgbaar) kun je met 34.000 foto’s of 130 minuten film vooruit. Beeld bewerken met grappige effecten, stempels en kaders is ’n makkie. En dan maar delen met je vrienden. Ook fijn: met de drie ingebouwde spelletjes verveelt action(wo)man zich nooit. Ook niet braaf op de bank thuis.

Advies verkoopprijs: VTech Kidizoom Action Cam voor stoere kids van 5 tot 12 jaar € 49,95 – € 59,95.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.