logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe Acer Nitro V 15 laptop maakt gamen nog toegankelijker


Acer komt in november met de Acer Nitro V 15 gaminglaptop, een apparaat dat is uitgerust met 13e generatie Intel Core-processoren, videokaarten uit de NVIDIA GeForce RTX 40-serie, tot 32 GB DDR5 RAM en ondersteuning voor PCIe M.2 SSD-schijven van maximaal 2 TB, zodat gebruikers soepel en probleemloos kunnen gamen. Betreed moeiteloos de digitale wereld wanneer je kijkt naar het levendige Full HD-scherm van de Acer Nitro V 15 met z’n supersnelle vernieuwingsfrequentie van tot wel 165 Hz in combinatie met de haarfijne geluidsnauwkeurigheid van DTS X: Ultra. Dankzij de dubbele ventilatoren en het luchtuitlaatsysteem van de 15-inch gaminglaptop blijven de interne onderdelen koel en kunnen spelers zonder problemen helemaal opgaan in elke gamedimensie.

Vol overgave gamen dankzij optimale prestaties

De Acer Nitro V 15 wordt geleverd met maximaal 13e generatie Intel Core i7-processoren, die zijn ontworpen met de nieuwste hybride architectuur voor hoogwaardig gamen, creëren, video’s bewerken en multitasken, zelfs onderweg. De laptopvideokaarten, met de NVIDIA GeForce RTX 4050 als topmodel, zorgen ervoor dat gamers kunnen genieten van levensechte virtuele omgevingen, dankzij de energiezuinige en AI-gestuurde weergavemogelijkheden van de videokaart, zoals DLSS 3 en raytracing.

De nieuwe Acer Nitro V laptop met Windows 11 krijgt een boost door de aanwezigheid van tot wel 32 GB DRR5-geheugen en ondersteuning voor M.2 PCIe SSD-schijven van maximaal 2 TB. Hierdoor start het apparaat lekker snel op en is er meer dan genoeg ruimte voor apps, bestanden en games. Om er zeker van te zijn dat de Acer Nitro V 15 optimaal blijft presteren tijdens lange gamingsessies, is het apparaat voorzien van twee synchroon draaiende ventilatoren en een koelsysteem met dubbele inlaat dat lucht aanzuigt via het toetsenbord en de onderkant en vervolgens warmte afvoert via verschillende ventilatieopeningen die zich op strategische plaatsen aan de zijkanten en achterkant bevinden.

Gamen en werken zonder beperkingen

Met het 15,6-inch (16:9) Full HD IPS-scherm met een vernieuwingsfrequentie tot wel 165 Hz, een reactietijd van 3 ms met overdrive en een scherm/behuizing-verhouding van 82% worden de visuele zintuigen van gamers uitermate verwend. Gebruikers kunnen bovendien optimaal genieten van hun games dankzij de meeslepende audiotechnologie DTS:X Ultra die verbeterde geluidsplaatsing, akoestiek en verfijnde geluidsmodi biedt voor verschillende gamegenres. Om de functies voor communicatie ook optimaal te benutten wanneer er geen games worden gespeeld, is de Nitro V 15 uitgerust met AI-ondersteunde oplossingen van Acer, waaronder Acer Purified View en de Acer Purified Voice-technologie voor geoptimaliseerde videogesprekken.

Gebruikers houden de controle via de NitroSense-app, waarmee ze game-instellingen en hardwareprestaties eenvoudig kunnen aanpassen. Op het gebied van connectiviteit hebben spelers extra voordeel dankzij de ondersteuning voor WiFi 6 en uitgebreide keuze aan randapparatuur, waaronder een veelzijdige Thunderbolt 4-poort voor opladen, gegevensoverdracht en videoweergave. Bovendien krijgen gebruikers bij de Acer Nitro V 15 één maand Xbox Game Pass Ultimate gratis, waarmee zij kunnen kiezen uit honderden populaire games.

Prijzen en beschikbaarheid

De Nitro V 15 (ANV15-51) is vanaf november beschikbaar in de Benelux vanaf EUR 999,- consumentadviesprijs inclusief BTW.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.