logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

8 gerenommeerde sites om Instagram volgers kopen

Disclaimer: dit is een aangeleverd artikel. CooleSuggesties heeft geen connectie met de bedrijven die in dit artikel zijn vermeld en is niet verantwoordelijk voor transacties die je doet na het klikken op een link hieronder, zoals ook omschreven in onze disclaimer.

Vandaag de dag is Instagram uitgegroeid tot een essentieel sociaal netwerk dat miljoenen makers in staat stelt om er hun brood mee te verdienen, en sommigen lukt dat heel goed. Het is echter niet gemakkelijk om vanaf nul te beginnen. Daarom kiezen steeds meer influencers en merken ervoor om actieve Instagramvolgers te kopen. Laten we samen eens kijken naar de beste sites om hoge kwaliteit Instagramvolgers te kopen en of het de moeite waard is of niet.

Sites om actieve Instagram volgers te kopen:

1 Volgers-Kopen.nl

Volgers-kopen.nl is een van de beste sites als het gaat om het kopen van Instagram volgers. De site biedt een dienst met onmiddellijke of progressieve levering, die door zijn klanten zeer wordt gewaardeerd. Bovendien zijn de volgers die door deze site worden aangeboden actief en van hoge kwaliteit, waardoor hij zich onderscheidt van zijn concurrenten die een vergelijkbare snelle leveringssnelheid aanbieden. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor de targeting van de volgelingen op basis van het gewenste land, enz.

2 Rocket2fame

Zoals de naam al doet vermoeden Rocket2fame.com kun je jouw aantal Instagramvolgers stimuleren, maar niet alleen dat, de site biedt ook diensten om die Instagramvolgers te houden en views te genereren. Rocket2fame.com stelt je in staat om hoge kwaliteit Instagramvolgers te kopen, waardoor het zich onderscheidt van andere sites die diensten aanbieden in dezelfde prijsklasse.

3 M Insta

Zoals je al uit de naam hebt begrepen, biedt M insta diensten waarmee je jouw zichtbaarheid op sociale netwerken kunt vergroten. De site staat bekend om de kwaliteit van zijn diensten en de uitstekende klantenservice. M Insta biedt een dienst met onmiddellijke levering waarmee je snel resultaten kunt boeken zonder dat je enkele dagen of weken hoeft te wachten.

4 RedSocial

Als je gebruik wilt maken van een echt team van experts om je zichtbaarheid op Instagram te vergroten, is RedSocial er om je te helpen.Dit webmarketingbureau heeft een van de beste diensten voor de verkoop van volgers op de markt ontwikkeld. RedSocial heeft in de eerste plaats een dienst gecreëerd waarmee je jouw bekendheid kunt vergroten, d.w.z. de volgers die door deze site worden verstrekt, stellen je in staat om zichtbaarheid te verwerven en een community op te bouwen.

5 Buymorefans

Buymorefans levert direct hoge kwaliteit Instagramvolgers. Regelmatig vinden wij sites die beweren zeer snelle, zelfs onmiddellijke levering aan te bieden, maar vaker wel dan niet blijkt bij gebruik van hun diensten dat het in feite bots zijn. Met Buymorefans gaat het anders, de gekochte volgers zijn actief en echt, wat betekent dat je meer likes en views op jouw berichten zult krijgen na jouw aankoop.

6 LikesForge

LikesForge is een site die zich bewezen heeft op het gebied van social media marketing. De site biedt een breed scala aan diensten om al jouw populariteit en zichtbaarheid behoeften te dekken op Instagram en jouw andere sociale netwerken. Een beroep doen op LikesForge is de garantie op het verkrijgen van kwaliteitsvolgers aan een prijs/kwaliteitsverhouding die alle concurrentie tart.

7 SocialBoss

Als je wilt gebruik maken van een serieuze site die heeft geoptimaliseerd haar verschillende diensten naar beste vermogen aan de Instagram algoritmen om de groei van hun klanten accounts te stimuleren, dan SocialBoss is de plaats om jouw volgers  te bestellen. SocialBoss werkt, in tegenstelling tot andere sites, voornamelijk in B2B en weet hoe loyaliteit op te bouwen met zijn professionele klanten, door hen een gepersonaliseerde follow-up en diensten aan te bieden die aansluiten bij hun behoeften. Ook het reactievermogen en de ernst van de dienst na verkoop zijn zeer te waarderen.

Is het mogelijk om echte Instagram volgers te kopen?

Ja, het is mogelijk om echte en Nederlandse Instagramvolgers te kopen. Er zijn veel sites waar je tussen 100 en 100k Instagram volgers kunt komen. Zo laat je jouw platform snel groeien, zonder dat je jouw vrienden of familie hoeft te vragen om je te volgen. Met een paar euro’s kun je een gemeenschap opbouwen die jouw publicaties enige zichtbaarheid geeft. De volgers die je koopt stellen je in staat om later meer volgers aan te trekken. Wil je binnen 6 maanden 10.000 Instagramvolgers krijgen? Dan is het verstandig om er 5.000 te kopen en regelmatig hoogwaardige content te publiceren om organisch en gratis meer volgers te krijgen.

Moet je Nederlands Instagram volgers kopen?

Als je snel wilt groeien op Instagram, is het sterk aan te raden om Instagram volgers te kopen. Zelfs als je mooie foto’s publiceert op Instagram is het nutteloos als niemand ze ziet. Vandaag de dag is de concurrentie op Instagram erg groot. Instagram bestaat al ruim 10 jaar en sommige influencers hebben een echte community opgebouwd die al hun posts leuk vindt en becommentarieert, waardoor ze voor ontzettend veel mensen te zien zijn. Het is duidelijk dat je niet zult kunnen concurreren met dit soort influencers als je slechts 10 of 20 Instagramvolgers hebt wanneer je je account lanceert. Om te voorkomen dat je maanden of zelfs jaren verspilt zonder dat iemand je posts ziet, is het interessanter om actieve Instagram volgers te kopen en zo kostbare tijd te besparen. Let wel: Je hoeft ze niet te kopen, maar als je het niet doet, loop je het risico veel tijd te verliezen in vergelijking met iemand die besluit ze te kopen wanneer hij begint.

Is het legaal om kwaliteit Instagram volgers te kopen?

Ja, het is legaal om echte Instagramvolgers te kopen. Het is een controversiële marketingstrategie, maar het wordt nog steeds gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld. De meeste mensen zullen je vertellen dat je geen volgers moet kopen omdat het er niet goed uitziet of zo, maar het is nog steeds een geweldige strategie en momenteel de enige manier om je aanhang te laten groeien voor een redelijke prijs.

Is het beter om volgers te kopen op een applicatie of op een website?

Er zijn een heleboel mobiele apps waarmee je goedkope Instagram volgers kunt kopen. In feite werken deze verschillende toepassingen op het systeem van follow4follow. In het kort, je geeft hen toegang tot je Instagram account, en zij zorgen ervoor dat je willekeurige accounts volgt en in ruil daarvoor word je op jouw beurt gevolgd. Het probleem met deze apps is dat je het wachtwoord van je account moet opgeven, wat helemaal niet veilig is. Bovendien krijgt je alleen volgers die zelf niets publiceren of weinig volgers hebben, wat niet natuurlijk of professioneel is. Tenslotte unfollowen de meeste mensen die deze applicaties gebruiken accounts direct nadat ze hen gevolgd hebben, dus je riskeert massaal unfollowed te worden en alle volgers die je gekocht hebt een paar uur na je aankoop te verliezen.

Het is beter om een gerenommeerde site te gebruiken die echte marketingstrategieën implementeert om je Instagram volgersaantal op een duurzame manier te verhogen en een echte reputatie op te bouwen.

Kopen beroemdheden echte Instagram volgers? Wat zijn dat?

Ja, veel beroemdheden kopen regelmatig Instagramvolgers. We zullen geen namen noemen, maar je moet weten dat de meerderheid van de beroemdheden die we allemaal kennen Instagram volgers ten minste eenmaal in hun carrière hebben gekocht om bekendheid te krijgen. Sommige beroemdheden hebben kleine hoeveelheden volgers gekocht zodat het niet echt opvalt, terwijl anderen ervoor hebben gekozen honderdduizenden of zelfs miljoenen volgers te kopen om geloofwaardigheid op te bouwen bij hun sponsors.

De voordelen van het kopen van kwaliteit, geen-verlies Instagram volgers.

Instagram volgers kopen is goedkoop

Het kopen van actieve Instagram volgers is een van de goedkoopste manieren om je zichtbaarheid op Instagram te vergroten. Voor enkele tientallen euro’s kan je letterlijk een publiek opbouwen van 1.000 tot 10.000 volgers terwijl als je zelf moest adverteren via Facebook of Instagram het je waarschijnlijk enkele duizenden euro’s zou kosten voor hetzelfde resultaat.

Verhoog jouw zichtbaarheid

Instagram legt de nadruk op accounts met een groot aantal Instagramvolgers in plaats van op accounts die net beginnen. De algoritmen beschouwen accounts die door een groot aantal worden gevolgd immers als relevanter dan accounts met weinig of geen volgers. Als je meer volgers hebt, is de kans groot dat jouw account ook wordt uitgelicht.

Verhoog jouw profiel

Het is duidelijk dat iemand met 10.000 volgers op Insta geloofwaardiger is dan iemand met slechts 100 of 200 volgers. Dit is nog belangrijker als je een professioneel Instagramaccount hebt. Met meer volgers zul je beter gewaardeerd worden door jouw klanten en zal zo jouw verkoop stimuleren.

Sneeuwbaleffect

Zoals we zeggen, de wereld trekt de wereld aan. Zou je liever eten in een leeg restaurant of in een vol restaurant? Ik denk dat het antwoord duidelijk is. Hetzelfde geldt met Instagram. Je bent veel eerder geneigd om iemand te volgen die een groot aantal volgers heeft, omdat hun inhoud beter zal overkomen dan iemand die maar een paar volgers heeft op insta. Kortom, hoe meer Instagram volgers je hebt, hoe meer je er in de toekomst zult krijgen.

Nadelen van het kopen van goedkope Instagramvolgers

Niet verliesvrij

Als je ervoor kiest om goedkope Instagramvolgers te kopen, dan is de kans groot dat deze nep zijn en vervolgens door Instagram verwijderd zullen worden. Het is ook heel gebruikelijk voor goedkope volgelingen om je te unfollowen, omdat de dienstverleners niet kunnen garanderen dat de volgers zullen blijven. Bestel altijd bij een serieuze site die je toelaat om Instagramvolgers te kopen zonder verlies.

Schade aan jouw reputatie

Wanneer je goedkope Instagram volgers koopt, koopt je meestal bot Instagramvolgers, wat betekent dat deze volgers meestal enkele duizenden inschrijvingen zullen hebben voor slechts 10 of 20 volgers. jouw gemeenschap zal duidelijk zien dat je hebt gekozen om goedkope volgelingen te kopen en zij kunnen je unfollowen.

Uw engagement zal dalen

Als je goedkope Instagram volgers koopt moet je niet verwachten dat ze actief zijn op Instagram of zelfs je posts leuk vinden. Dat heet de engagement rate: het aantal volgers gedeeld door het aantal likes of reacties per post. Het gebruik van deze bots zal je engagement rate verlagen en daarmee ook je zichtbaarheid op Instagram. Om dit te voorkomen kun je goedkope Instagram likes en volgers tegelijk kopen, maar dit zal nog steeds veel minder effectief zijn dan investeren in Instagram volgers van hoge kwaliteit.

Moet je goedkope Instagram volgers kopen?

Nee, het is een heel slecht idee om goedkope Instagramvolgers te kopen. Kies kwaliteit boven kwantiteit. Koop liever minder, maar kwalitatief betere volgers. Door te kiezen voor een kwaliteitsdienst, zul je in staat zijn om Instagramvolgers te kopen zonder verlies en zullen de volgers ook actief zijn. Als je kiest voor een goedkope dienst krijg je alleen lage kwaliteit nepvolgers die je wilt vermijden wanneer je insta-famous wil worden.

Moet je kiezen voor onmiddellijke of geleidelijke levering?

Dit zal afhangen van jouw doelstellingen en wat je wilt. Sommige mensen willen hun volgers over een periode van weken of maanden krijgen, zodat hun gemeenschap niet merkt dat ze Instagram volgers kopen en dit is volkomen begrijpelijk. Andere mensen beginnen vanaf 0 en willen snel resultaat en geven daarom de voorkeur aan Instagram volgers kopen met directe levering om tijd te besparen. Er is dus niet één oplossing die beter is dan een andere, het zal vooral afhangen van jouw strategie en jouw behoeften.

Hoeveel kost het om Instagram volgers te kopen zonder verlies?

De kosten van de aankoop van een volger hangen af van de dienstverlener die je gebruikt, maar ook van de hoeveelheid die je bestelt. Inderdaad, hoe meer volgelingen je in één keer bestelt, hoe interessanter de prijs die je kunt krijgen.

Hier is een idee van de prijzen voor de aankoop van een volger van hoge kwaliteit:

  • 100 Instagram volgers: tussen 2,5€ en 5€.
  • 1000 Instagram volgers: tussen 12€ en 20€.
  • 5k Instagram volgers: tussen 35€ en 50€.
  • 10k Instagram volgers: tussen 50€ en 80€.
  • 20k Instagram volgers: tussen 90€ en 140
  • 50k Instagram volgers: tussen 140€ en 200€.
  • 100k Instagram volgers: tussen 200€ en 300€.

Hoeveel Instagram volgers kopen?

Veel nieuwe influencers weten niet hoeveel volgers ze moeten kopen en dit is heel normaal, wanneer je er nog nooit een hebt besteld weet je niet echt de impact die een aankoop van 1000 Instagram volgers zal hebben op je zichtbaarheid of zelfs als het genoeg is om een goede reputatie op het platform te hebben.

Het is belangrijk om te specificeren dat het aantal Instagram volgers dat je zult kopen, zal afhangen van verschillende aspecten:

  • Je budget
  • Je doelstellingen
  • Je werkterrein

Als je een e-commerce website in de shiba niche lanceert, is misschien een aankoop van 10.000 Instagram volgers voldoende, maar als je de volgende popster wilt worden, zult je meerdere aankopen van 100k Instagram volgers moeten doen.

Koop 100 Instagramvolgers

Het kopen van 100 Instagram volgers is een goede oplossing voor mensen die het kopen van volgers willen uitproberen zonder een groot bedrag te investeren. Het is duidelijk dat 100 volgers geen geweldige resultaten zullen opleveren, maar het kan een goede start zijn voor accounts die net beginnen.

500 Instagramvolgers kopen

Het kopen van 500 Instagram volgers is een optie die vooral mensen zal aanspreken die net beginnen op Instagram of die een paar volgers meer willen krijgen om hun vrienden te wow-en. 500 Instagramvolgers kopen is niet genoeg om echt iets te verdienen aan je Instagramaccount, als je account professioneel is, zal het waarschijnlijk beter zijn om voor een groter volgers pakket te gaan.

Koop 2000 Instagramvolgers

Kiezen voor 2000 Instagram volgers is een zeer haalbare oplossing voor kleine bedrijven of influencers die een kleine community hebben en deze op een natuurlijke manier willen laten groeien. Net als het 500 volgers pakket, is het kopen van 2000 Instagram volgers niet genoeg om grote resultaten te krijgen.

Koop 5k Instagram volgers

Het kopen van 5000 Instagram volgers begint een vrij aanzienlijk aantal volgers te zijn en kan je een goede boost geven aan je zichtbaarheid en een relatief groot aantal mensen naar je pagina brengen. Het kopen van 5k Instagram volgers is daarom geen strategie om te verwaarlozen als je goede resultaten wilt krijgen zonder veel geld te investeren in je aankoop.

Koop 10k Instagram volgers

Het kopen van 10.000 Instagram volgers is een goede optie voor ondernemers die hun eigen e-commerce sites hebben of zelfs publieke figuren zoals rappers, journalisten, influencers, enz. Het kopen van 10k Instagram volgers is een goede manier om je zichtbaarheid te ontwikkelen.

Koop 20k Instagram volgers

Mensen die 20.000 Instagram volgers kopen zijn min of meer hetzelfde als degenen die zouden hebben gekozen voor 10k Instagram volgers. Een 20k Instagramvolgers aankoop zal vooral gericht zijn op webondernemers die op Instagram werken om hun bedrijf van de grond te krijgen. Een aankoop van 20k Instagram volgers is vrij aanzienlijk en kan worden gebruikt om een levensvatbaar bedrijf op Instagram te starten en waarom niet genoeg verdienen om van te leven. je moet nagaan of deze aankoop in jouw budget past, want je moet ongeveer € 100 uitgeven om zo’n pakket volgers te kopen.

Het kopen van 50k Instagram volgers

Een 50.000 volgers pakket begint een vrij aanzienlijke volgers aankoop te worden en zal daarom vooral interessant zijn voor mensen die zichzelf 200% willen lanceren op Instagram of voor grote bedrijven/influencers die een groot budget hebben om hun zichtbaarheid en bekendheid te vergroten. Het kopen van 50.000 Instagram volgers zal jouw bedrijf waarschijnlijk een hoge vlucht laten nemen, dus je moet voorbereid zijn op deze sterke groei.

Koop 100k Instagram volgers

Het kopen van 100.000 Instagram volgers is duidelijk een oplossing voor grote bedrijven die behoefte hebben aan een grote zichtbaarheid op Instagram of voor influencers, zangers en personen die van hun Instagram account een echte hotspot willen maken. Het kan verstandig zijn om meerdere malen 100k Instagram volgers of nog grotere pakketten volgers te kopen om te concurreren met grote merken of beroemdheden.

Is het mogelijk om Instagram volgers te kopen met PayPal?

Ja, er zijn een aantal sites die je toelaten om Instagram volgelingen te kopen met PayPal. Houd in gedachten dat PayPal een commissie vraagt op elke transactie die met hun diensten gemaakt worden, dus je zult waarschijnlijk beter waar voor je geld Instagram volgelingen vinden op sites die alleen creditcards accepteren en niet PayPal.

Kan ik Instagram volgers kopen in bitcoin, ether, tether etc.?

Met de ontwikkeling van cryptocurrencies en exchanges die iedereen in staat stellen om bitcoin te kopen in een paar klikken, zijn meer en meer sites begonnen met het accepteren van deze nieuwe methode van betaling, die zeker de meest veilige en betrouwbare die je kunt vinden. De meeste sites accepteren alleen de meest populaire cryptovaluta, zoals usdt, bitcoin, ether, litcoin, usdc, dogecoin etc. Het is dus nu mogelijk om Instagramvolgers te kopen in bitcoin,

Is het interessant om gerichte volgers op insta te kopen?

Ja, het is uiteraard zeer interessant om gerichte volgelingen te kopen, vooral als je een gemeenschap wilt opbouwen in een specifiek land zoals de Verenigde Staten, India of het Verenigd Koninkrijk.

Nederlandse Instagramvolgers kopen

Nederlandse likes en volgers kopen is een heel goed idee, zeker als je weet hoeveel Nederlandse influencers en merken er zijn. Met meer dan 17 miljoen potentiële klanten is het immers duidelijk op de Nederlandse markt dat je goed aanwezig moet zijn. Bovendien kun je vanuit Instagram werken aan een internationaal bereik.

Vrouwelijke volgers kopen

Als je een beauty influencer bent of je lanceert een bedrijf dat zich richt op een overwegend vrouwelijk publiek dan is het veel interessanter om vrouwelijke volgers te kopen dan standaard Instagram volgers. Als jouw pagina namelijk voor 90 of 95% uit vrouwen bestaat, zou het nogal onlogisch zijn om 50% vrouwen en 50% mannen te hebben, dus is het in sommige gevallen beter om te kiezen voor een targeting op basis van het mannelijke of vrouwelijke geslacht.

Moet ik tegelijkertijd “likes” en “volgers” kopen?

Als je het kopen van een groot aantal volgelingen in een keer dan kan het de moeite waard zijn het kopen van Instagram likes voor jouw oude berichten, zodat jouw aankoop onopgemerkt blijft. Als je kiest voor een site die actieve Instagram volgers aanbiedt, is de kans groot dat je organisch Instagram likes krijgt, maar het is belangrijk om in gedachten te houden dat zelfs als je actieve Instagram volgers koopt, het niet betekent dat ze al je posts gaan liken. Als ze op meerdere accounts zijn geabonneerd, is de kans groot dat ze niet al jouw berichten zien. Parallel Instagram likes kopen is altijd goed om je engagement rate te verhogen en tegelijkertijd het bereik van boosted posts te vergroten.

Hoe weet ik of iemand Instagram volgers heeft gekocht?

Als de persoon ze heeft gekocht van een site die een goedkope Instagram volgers kopen service aanbiedt dan zul je waarschijnlijk in staat zijn om accounts te detecteren die er nep uitzien in de recente inschrijvingen van de persoon. Echter, als de persoon een site die hoge kwaliteit volgelingen biedt heeft gebruikt dan heb je geen manier om te weten of ze hebben gekocht volgelingen of niet, tenzij je vragen hen en zij vertellen je zelf.

Je weet nu alles over het kopen van echte Instagramvolgers.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.