logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

5x coole kinderkleding voor jongens

Het warme zomerseizoen zit er weer op voor 2018 en man, wat hebben we het dit jaar goed gehad met onze hete zomer! Misschien had het zelfs wel iets minder gemogen. Neemt niet weg dat de herfst zich al heeft laten zien. Tijd om weer te gaan denken aan warme truien, jassen en lange broeken! Kijk vooral mee naar onze suggesties, gespot op Jayno.nl.

Coole shirts

Persoonlijk ben ik fan van longsleeves. Ik draag ze zelf ook vaak, ook met een shirt er onder of er juist overheen. En wat is er cooler dan een cool shirt met COOL er op? Lach maar – ik houd er van. En bij stoere gasten is het altijd COOL o’clock, natuurlijk. In dit geval is het shirt van het merk Name It. Je bent dus gewaarborgd van een goede pasvorm en een fijn materiaal. Knuffelbaar, bijna. Niet erg cool misschien, maar laten zien dat je iemand lief vind, vind ik dan wel weer stoer.

Teksten

Als er een opdruk op een shirt staat, vind ik het een pluspunt als het meer is dan alleen het merkje. Een coole graphic is natuurlijk stoer, een gave uitspraak nog beter. Naast ‘Lets get weird and wonderful’ vind ik de tekst ‘future is unlimited’ ook een heel indrukwekkende. Het is soms te makkelijk om jezelf gewoon een etiket ‘cool’ op te plakken. Dat moet je niet doen. Mensen moeten het aan je zien, niet van je aflezen.

In style

Natuurlijk kun je als kind ook in stijl rondlopen. Naast overhemden en shirts die er uitzien als overhemden (nee, blouses zijn voor meisjes!) is een eenvoudig gilet stiekem heel veelzijdig. Je ziet er niet alleen heel gekleed uit als je een overhemd draagt, maar met een shirt (longsleeve of t-shirt, het is om het even) maak je het meteen een stuk vlotter. Je kunt een gilet zelfs combineren met een shirt met opdruk! Dit gilet heeft hogere panden en is van Tygo & Vito. Kies je voor een gilet met lagere panden, dan zie je meer van de eventuele opdruk van je shirt.

Wie de broek past

Als je al je aandacht op shirts, truien en vesten richt, sla je een belangrijk deel over. Je broek! Skinny broeken zijn nog steeds heel populair. Wil je wat anders, dan kun je kiezen voor een broek met een leuke twist. Zoals deze, wederom van Tygo & Vito (maar dat is puur toeval). Deze broek valt op door de bijzondere kniestukken, die ‘m een stoer en futuristisch tintje geven. Met deze broek mag je absoluut gezien worden!

fellow vestVest aan!

In de koude maanden is het heerlijk om je lekker warm aan te kleden. Maar loop je van buiten naar binnen, dan is er vaak een groot temperatuurverschil. Een vest lost dat probleem deels voor je op. Je kunt hem dichtritsen, open dragen en heel makkelijk uit doen. Lekker flexibel, dus! Vaak zijn ze voorzien van een lekker zacht fleece-laagje, zodat je jezelf echt verwent met een warm dekentje. Hoe stoer ze er ook uitzien 😉

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.