logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

5 x must-have spellen en speelgoed


De speelgoedmarkt blijft maar in ontwikkeling en verandering. Iedere maand komen er weer nieuwe dingen bij. Wij gingen shoppen bij Lobbes en ontdekten weer een paar echte must-haves. Benieuwd naar onze keuze?

Familie Alias

Een heerlijk familiespel waarbij het draait om vertellen en uitleggen. In deze versie kan de hele familie meedoen, daar zijn de woorden op uitgezocht. Je moet hier zo snel mogelijk woorden uitleggen door middel van synoniemen, tegenovergestelden of omschrijvingen. De spinner wijst de speler aan die moet raden. Om het nog hilarischer te maken gebruik je de TWIST! kaarten om de woorden op een speciale manier te omschrijven. Succes gegarandeerd! Prijs: 24,99 euro.

Playmobil SIE-reeks

De nieuwe serie Playmobil neemt het op tegen het kwaad. Want tegen het Playmobil Speciaal Interventie Eskadron is geen schurk opgewassen. Met hun complete uitrusting, waaronder helmen, geweren, nachtkijkers maar ook complete duikuitrustingen gaan ze de vijand te lijf! Help jij hen mee? Hiernaast zijn er voertuigen, spionagevoertuigen en stoere wagens met licht en geluid. Prijs: vanaf 9,99 euro.

Re-cycle-me Winter

Goed voor het milieu zorgen wil niet zeggen dat je niet lekker mag knutselen. In tegendeel! Met dit Re-Cycle-Me winter knutselpakket tover jij van lege melkpakken, flesjes en wc rollen een echt winters landschap inclusief iglo, Eskimo’s, een ijsbeer en pinguïns. In het Re-Cycle-Me pakket zitten alle benodigdheden zoals papier, stickers en verf om gelijk aan de slag te gaan. Naast deze themaset zijn er nog talloze andere pakketten, waar je bijvoorbeeld met wc-rollen, melkpakken of PET-flessen aan de slag gaat.Prijs: 7,99 euro.

SES Staan in een mega bubbel

Wat is er nog leuker dan met bellen spelen? Met mega bellen spelen! Zeker nu de lente weer voor de deur staat. Blaas het zeepbadje op en vul deze met het sop. Zet de onderdelen van de bubble ring in elkaar zodat er een grote hoepel ontstaat. Door de speciaal ontwikkelde supersterke zeepoplossing kan je de bel zo groot maken dat je er zelf helemaal in kan staan. Prijs: 16,99 euro.

Draagbare foodtruck

Vanaf nu rijd je door het hele land met je eigen Pop-it-Up foodtruck speeltent. Via de achterdeur kun je makkelijk binnen in de foodtruck komen. Ook heeft de foodtruck een open dak en raampjes met gaas. Via het raam met luifel sta jij in contact met je klanten verkoop jij de lekkerste gerechten en drankjes. De Pop-it-Up speeltent heeft een speciaal systeem waardoor de speeltent uit zichzelf ontpopt. Ben je klaar met spelen dan is de speeltent weer makkelijk op te bergen en te bewaren in de bijgeleverde bewaartas. Prijs: 34,95 euro.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.