logo-liggend-wit-donkerblauw

5 tips voor vette smart home apparatuur in huis


We kunnen er niet meer omheen: smart home apparatuur maken ons dagelijks leven leuker én eenvoudiger. Inmiddels hebben meer dan 4,5 miljoen huishoudens minstens één smart home apparaat in huis blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau Multiscope.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar smart home, maar weet je niet goed wat je wel (of niet) moet aanschaffen? In dit artikel geven we je 5 tips voor vette smart home apparatuur waar je heel blij van gaat worden.

1. Smart home geluidsinstallatie voor ultieme audiobeleving

Hoe bizar is het dat je een geluidsinstallatie op commando liedjes af kunt laten spelen? Dat is mogelijk met een smart home geluidsinstallatie zoals eentje van Sonos of een goed alternatief voor Sonos. Zo is een Google Nest Audio met maar liefst drie microfoons ook ideaal omdat je via daar commando’s aan kunt sturen via je speaker. Het voordeel van zo’n installatie is het prachtige geluid en het feit dat je overal door het huis muziek kunt luisteren. Zorg voor een goede internetverbinding en je hebt een aankoop voor het leven.

2. Slimme verlichting in allerlei kleuren en soorten

Naast een vette geluidsinstallatie is het aan te raden om te investeren in slimme verlichting. Met één punt bestuur je alle lampen in je huis, vaak gewoon via een app op je smartphone. Je kunt volledige programma’s instellen in verschillende thema’s en je bestuurt je verlichting gewoon op afstand. Wat ook tof is, is dat je je lampen in verschillende temperaturen (qua lichtsterkte) en kleuren in kunt stellen. In sommige gevallen kun je die verlichting zelfs aansluiten op de televisie, zodat de lampen mee bewegen met wat er op de tv gebeurt.

3. Smart koelkast met ingebouwde tablet

Sta je in de supermarkt en ben je vergeten wat er ook alweer allemaal in de koelkast ligt? Oeps! Met een slimme koelkast kun je zo vanuit de winkel een kijkje nemen in je koelkast. Deze apparaten bestaan namelijk uit meerdere camera’s die je via je smartphone kunt besturen. Bij sommige smart koelkasten zit er zelfs een tablet in de koelkast waarop je boodschappenlijstjes kunt maken en tv kunt kijken.

4. Volledige analyse van lichaam met slimme weegschaal

Wat ook erg bijzonder is, is dat je tegenwoordig slimme weegschalen kunt kopen. Daarmee kun je een volledige analyse van je lichaam maken en weet je binnen no time wat je vetpercentage is, hoe hoog je BMI is en hoe je algehele gezondheid überhaupt is. Een soort digitale gezondheidscheck dus! Op basis daarvan kun je je gezondheid, als je wilt, verbeteren.

5. Slimme deurbel met camera voor extra veiligheid

Tot slot een smart home apparaat dat naast cool prettig is voor je eigen veiligheid: een slimme deurbel met camera. Met zo’n bel kun je overal waar je bent zien wie er voor de deur staat. Drukt er iemand op de bel dan krijg je een notificatie via de app op je smartphone. Vervolgens kun je via de microfoon praten met degene die er staat. Dat zorgt voor meer veiligheid omdat je niet eerst de deur hoeft te openen om te zien wie er op de bel heeft gedrukt. 

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. Harald Coppoolse avatar
    Harald Coppoolse

    Ultieme audiobeleving? Hoe goed is het geluid van Google nest en sonos? De eerste is geen hifi, beide zijn niet stereo. En ach, leuk dat je met je stem een specifiek nummer kunt vragen, maar lukt dat ook met de 5e symfonie van Mahler door het concertgebouworkest? En wat als ik radio wil luisteren in hifi stereo? Dat lukt echt niet met je stem


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.