logo-liggend-wit-donkerblauw

Deze 5 dingen kun jij doen met foto’s in jouw interieur


Veruit de grootste groep mensen met een eigen huis hecht waarde aan de inrichting van het huis. Daarbij kiezen veel mensen ook om hier een persoonlijke touch aan te geven. Dit kan je bijvoorbeeld doen aan de hand van een eigen gemaakt kunstwerk. De populairste manier is echter om foto’s van jezelf, jouw gezin of vrienden en familie op te hangen. Dit toevoegen van persoonlijke foto’s kun je echter op veel verschillende manieren toepassen. Wij gaan je hiermee helpen en geven we 5 dingen die jij kunt doen met foto’s in jouw interieur.

foto interieur tips

1. Verschillende soort foto’s

Uiteraard is het als eerste van belang wat voor soort foto je precies wilt hebben. Dit kan gaan om een groot portret in felle kleuren of bijvoorbeeld een foto die je wilt laten afdrukken als polaroid. Ook de keuze voor zwart wit foto’s behoort hierin tot de mogelijkheden. Dit is voor een groot deel afhankelijk van de rest van het interieur en jouw persoonlijke smaak. Bedenk dus goed wat jij het liefst in de woonkamer hebt hangen. Ga jij voor opvallend en fel? Of heb jij de voorkeur voor een iets minder opvallend plaatje?

foto als polaroid

2. Een groot portret

Binnen het plaatsen van foto’s in bijvoorbeeld jouw woonkamer heb je de keuze uit talloze mogelijkheden wat betreft de grootte van foto’s. Zo kun je bijvoorbeeld een foto groot afdrukken en boven de bank of tv hangen. Op die manier valt de foto goed op en verdient deze een fraai en opvallend plekje in de woonkamer. Je laat hiermee zien dat familie of jouw gezin belangrijk voor je is en dat alle bezoekers aan jouw woning dit mogen weten ook.

3. Kleine fotolijstjes

Ben jij niet zo gek op levensgrote foto’s van jezelf of jouw gezin, maar wil je toch wat foto’s in huis hebben? Dan is het een verstandig idee om jouw leefruimte te voorzien van wat kleine fotolijstjes. Op deze manier draag je op een bescheiden manier bij aan een persoonlijke touch in jouw huis. Daarin is het leuk fotolijstjes uit te kiezen die enigszins bij de rest van de decoratie passen. Zo vormen alle accessoires en details uiteindelijk een mooi geheel.

4. Een foto slinger

Een alternatief voor een grote lijst met foto’s is het maken van een slinger. Deze slinger kan je voorzien van allerlei gave foto’s van een levensfase van een bepaald persoon of bijvoorbeeld met allerlei vakantiefoto’s. Een slinger geeft daarbij altijd een positieve sfeer. Zoek een mooi plekje aan de muur en je hebt al snel een alternatief voor een kunstwerk of andere muurbekleding.

5. Foto’s in potjes

De laatste optie is er eentje waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. Je ziet tegenwoordig veel oude potjes en kistjes in huizen. Hierin is het leuk de oude potjes te voorzien van de nodige foto’s, waarbij je een volledig zelf gecreëerd kunstwerk in elkaar zet. Dit is wat ons betreft het gaafst als je het op bijvoorbeeld een houten plank aan de muur zet. Op deze manier is jouw huis net als de andere 4 opties net een beetje meer eigen.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. […] bloemen op te bergen. Daarnaast zijn ze ook een perfecte plek – die geen ruimte inneemt -om fotolijsten met familiefoto’s te plaatsen, waardoor je een warm gevoel krijgt in je […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.