logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

5 manieren om op te vallen deze zomer

De zomer en het warme weer staat weer voor de deur en dat betekent dat het ook weer tijd is voor zomerse looks. Als we aan de zomer denken, denken we ook vaak aan korte broeken, T-shirts met korte mouwen, jurken, rokken en nog veel meer. Kortom, er zijn genoeg opties om een zomerse outfit te maken. Maar hoe kan ik een outfit maken die opvalt en veel aandacht trekt? Dat is een goede vraag. Daarom geven we in dit artikel een aantal tips die je helpen bij het creëren van een zomerse outfit die opvalt. Ben je benieuwd naar deze tips? Lees dan gauw verder en kom erachter!

Tips om op te vallen in de zomer!

Als we denken aan de zomer dan denken we in de meeste gevallen aan lekker weer en vakantie. Bij de zomer horen ook leuke en stijlvolle outfits. In de zomer zijn er vele verschillende stijlen die je kunt dragen. Denk hierbij aan casual, sportief, minimalistisch, vintage, retro, formeel en nog veel meer. Een opvallende en zomerse outfit creëren die bij jou past kan knap lastig zijn. Om het je wat makkelijker te maken hebben we een aantal tips die je helpen bij het creëren van een opvallende outfit voor de zomer:

  • Kies levendige kleuren: kleed je in opvallende tinten die helder en opvallend zijn. Felle kleuren zoals fuchsia, geel, oranje, rood en turkoois kunnen je kleding laten opvallen;
  • Speel met patronen: probeer kleding met patronen uit. Denk hierbij aan sterke bloemen, strepen, stippen of geometrische ontwerpen. Deze verwarrende patronen kunnen wat leven aan je zomergarderobe toevoegen en je helpen op te vallen in een menigte.
  • Trek opvallende accessoires aan: opvallende accessoires kunnen ook enorm helpen om je outfit meer te laten opvallen. Denk hierbij aan statement kettingen, petten flitsende handtassen, heuptassen, grote, gewaagde zonnebrillen en nog veel meer. Let er wel op dat niet elke accessoire past bij elk kledingstuk. Zoek daarom voor een accessoire dag goed matcht met de rest van je outfit;
  • Probeer verschillende texturen uit: Kies voor kleding met ongebruikelijke texturen. Denk hierbij aan kant, chiffon en denimzijde in verschillende wassingen. Je outfit krijgt dankzij deze texturen dimensie en esthetische intriges. Voorbeelden van kleding met ongebruikelijke en opvallend texturen zijn Parajumpers. Dit is een kledingmerk die bekend staat om zijn opvallende jassen. Er zijn Parajumpers voor heren, maar ook voor dames. Parajumpers zijn zeer aan te raden, als je wilt opvallen in de zomer;
  • Kies stijlvolle en opvallende schoenen: er zijn talloze verschillende schoenen waarmee je kunt shinen. Denk hierbij aan schoenen met bewegende kenmerken, zoals metallic accenten, contrasterende prints of decoratieve versieringen. Ook schoenen met felle en opvallende kleuren kunnen een ideale match of aanvulling zijn voor jouw opvallende outfit. Jouw schoenenkeuze kan een geweldige manier zijn om de aandacht te trekken.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.