logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

4 tips voor een opgeruimde keuken


Altijd alles kwijt in je keuken, totaal geen overzicht of geen idee waar je je rijst hebt opgeborgen? Voor raad: check Wesco! Vier tips voor een opgeruimde keuken met onder andere de nieuwste producten uit de Loft-collectie.

Let’s start organizing!

Geen los slingerende zakken die openvallen als je ze pakt, maar overzicht in je keukenla met de nieuwste voorraadbussen uit de Loft-collectie. Door de transparante deksel zie je precies wat je voorraad is als je de la opentrekt. Een bijkomend voordeel is dat deze voorraadbussen luchtdicht zijn en de inhoud dus langer houdbaar blijft. Structuur in de keuken, heerlijk!

Voorraadbus (1L, 2,2L of 3L), vanaf €19,60 | Vanaf september verkrijgbaar in matzwart, mat wit, mat grafiet, mat zand en mat grijs.

Eerste hulp bij keukenzooi

Lekker aan het kokerellen? Grote kans dat het een zooitje is op je aanrecht. Pak een stuk keukenrol en de ergste vlekken of het klein afval is zo opgeruimd! Zorg voor een vaste plek voor deze eerste hulp bij keukenzooi en plaats je keukenrol in de nieuwste en stijlvolle papierrolhouder van Wesco uit de Loft-collectie. Handig in gebruik én ook nog mooi voor het oog!

Papierrolhouder, €33,70 | Vanaf september verkrijgbaar in matzwart, mat wit, mat grafiet, mat zand en mat grijs.

Kleine en compacte hulp

Als je dan tijdens het kokerrellen langzamerhand meer klein afval aan het verzamelen bent op het aanrecht, is het toch fijn als je dit gemakkelijk kunt opruimen. Deze multifunctionele Kitchenbox is hier perfect voor! Hang hem aan je keukenkastje of zet hem op je keukenblad en je hebt in no-time jouw klein-afval verzameld om vervolgens gemakkelijk weg te gooien.

Kitchenbox, €14,95 | Verkrijgbaar in de kleur grijs.

Let’s kick some trash!

Een grote prullenbak om het grof geschut op te ruimen. Met de Kickmaster MAXI prullenbak ruim je gemakkelijk jouw vuilnis op tijdens het koken. Deze prullenbak is geen onbekende in de Loft-collectie; een mooie eyecatcher in jouw keuken en ook nog super functioneel!

Kickmaster MAXI (40L), €179,00 | Verkrijgbaar in matzwart, mat wit, mat grafiet, mat zand en mat grijs.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.