logo-liggend-wit-donkerblauw

Streaming: 4 nieuwe films en series

Amazon Prime Video en IMDB TV hebben tijdens de Comic-Con@Home panels exclusieve eerste beelden en release details van nieuwe series naar buiten gebracht. Het gaat om de nieuwe en terugkerende films en series: The Wheel of Time, Evangelion: 3.0+1.01 Thrice Upon A Time, I Know What You Did Last Summer en S.O.Z. Soldier or Zombies.

Serie: I Know What You Did Last Summer

I Know What You Did Last Summer is een moderne versie van de horrorfilm uit 1997 met hetzelfde huiveringwekkende uitgangspunt – in een stad vol geheimen wordt een groep tieners gestalkt door een mysterieuze moordenaar een jaar na een fataal ongeluk op hun afstudeeravond. De serie is gebaseerd op de roman van Lois Duncan uit 1973.
Releasedatum: Oktober 2021

streaming-banner-prime-video
The Wheel of Time 1

Serie: The Wheel Of Time

The Wheel Of Time is een van de populairste fantasy-series aller tijden, met meer dan 90 miljoen verkochte boeken. Het verhaal speelt zich af in een uitgestrekte, epische wereld waar magie bestaat waar alleen bepaalde vrouwen er toegang toe hebben. Het verhaal volgt Moiraine, lid van de ongelooflijk machtige, geheel vrouwelijke organisatie genaamd de Aes Sedai, als ze aankomt in het kleine stadje Two Rivers. Daar begint ze aan een gevaarlijke, wereldomspannende reis met vijf jonge mannen en vrouwen, waarvan één de herboren draak zal zijn, die de mensheid zal redden of vernietigen.

Releasedatum: November 2021
De eerste drie afleveringen van seizoen één gaan vrijdag 19 november in première, met elke vrijdag daarna nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 24 december.


Film: Evangelion: 3.0+1.01 Thrice Upon A Time

Het vierde en laatste hoofdstuk van de nieuwe theatereditie van Evangelion. De blockbuster franchise is een Japans anime pop-cultuur fenomeen gebaseerd op het verhaal van Evangelion, een kunstmatige mens en multifunctioneel humanoïde wapen, en de Angels, een onbekende levensvorm die zich afspeelt nadat de Aarde is verbrijzeld door een cataclysmische gebeurtenis. Bekijk hieronder de officiele trailer van Evangelion: 3.0+1.01 Thrice Upon A Time.


Serie: S.O.Z. Soldiers or Zombies

Om uitlevering te vermijden ontsnapt de charismatische en onvoorspelbare drugsbaron Alonso Marroquin uit een Mexicaanse gevangenis om zich te verbergen in een afgelegen faciliteit midden in de woestijn. Aan de Amerikaanse kant van de grens gaat een experiment van het Amerikaanse leger met minivarkens op een militaire basis mis. De Mexicaanse politie-eenheid die Marroquin achtervolgt wordt geïnfecteerd, waardoor ze veranderen in een nieuwe verbeterde zombiesoort met speciale vaardigheden. Het leger en deze nieuwe soort komen samen op Marroquin’s schuilplaats waar de strijd om te overleven zal beginnen. Bekijk hieronder de trailer van S.O.Z. Soldiers of Zombies.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.